Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar brievenbus boxen, borrelboxen in brievenbusdoosjes, borrelpakketten in brievenbusdoosjes of leuke brievenbusgeschenken? Kijk dan eens rond bij Event@Home Box. Op deze pagina geven we je een overzicht van leuke brievenbus-borrelboxen, brievenbus-borrelpakketten en brievenbusgeschenken. Het grote voordeel van een brievenbus box is dat deze met de gewone post bezorgd wordt. Het pakketje past door de brievenbus en wordt schokbestendig door ons ingepakt. We hebben diverse mogelijkheden voor brievenbus boxen, waarbij je kunt kiezen voor een A5+ brievenbusdoosje of een A4+ brievenbusdoosje. Het is bij ons zelfs mogelijk om ook bij een kleine oplage de brievenbus boxen te voorzien van een fullcolour bedrukking of een fullcolour sticker! Op deze pagina laten we je een aantal brievenbus boxen zien. De boxen zijn vanaf minimaal 25 stuks te bestellen. Enkele boxen al vanaf 20 stuks.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Event@Home Box bij je gasten thuis!

De Event@Home Box is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we met iets grotere postpakketdoosjes. Wij kunnen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult. Het is ook mogelijk alle pakketten naar één adres te sturen. Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving.   

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje. Al vanaf 20 stuks.

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Dit is de meest populaire borrelbox. Net even iets groter en inclusief 2 wine tubes en een kaartspel. In een A4+ brievenbusdoosje.

Vanaf € 15,50

Wil je een borrelpakket bestellen dat iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou! Al vanaf 20 stuks.

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes, cocktaildrankjes, cocktailideeën, cocktail-rietjes en een alcoholtester met sleutelhanger.

Vanaf € 18,95

Ideaal voor online bijeenkomsten die overdag plaatsvinden. Met unieke tea-brewer en pastry proeverij. Al vanaf 20 stuks.

Vanaf € 10,95

De Coffee Time Box is ook weer zo’n ideale box voor tijdens een webinar of online bijeenkomst van thuiswerkers of klanten. Al vanaf 20 stuks.

Vanaf € 10,95

Dit is een combinatiebox met zowel koffie als thee. Ideaal voor een online event dat overdag plaatsvindt. Vanaf 20 stuks.

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk-filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

Van de Chocolate Happiness Box wordt iedereen blij! Leuk voor je online even, maar ook als geschenk of extraatje. Vanaf 25 stuks.

Een brievenbusdoosje met de meest lekkere en gezonde borrelbites. Ideaal voor je online borrel of bijeenkomst. Vanaf 25 stuks.

Wist je dat wij ook iedere box kunnen voorzien van een cadeaubon? Bijvoorbeeld van Bol.com, de Bijenkorf, Cadeaubon.nl en meer.

Deze cocktailbox is wat groter. Hier krijg je drie soorten drankjes, waarmee je cocktails kunt maken. Natuurlijk ook de alcoholtester.

Vanaf € 25,95

Dit is onze kleinere Fit & Healthy Box. Dit Fitpakket is zonder drinkfles. Deze Fitbox is al vanaf 25 stuks te verkrijgen.

Vanaf € 11,95

Dit is de grote Fitbox uit ons assortiment. De Fit and Healthy Box Extra heeft een Retulp waterfles en een springtouw met trainingstips.

Vanaf € 18,50

Leuk cadeau vlak voor de zomervakantie. Met UV meter, zonnebrand en cocktailijsje. Ideaal als zomers personeelsgeschenk.

Vanaf € 10,95

Dit is de kleine versie van het festivalpakket. De Festival Party Box – Fun bevat leuke festival items. Altijd erg leuk om te krijgen!

Vanaf € 16,95

Na lang thuiswerken weer op kantoor? Verras je collega’s met een Back to Office Box met leuke items. Terugkomen wordt een feest!

Vanaf € 16,50

MAATWERK BRIEVENBUS BORRELPAKKET OF EVENTBOX

Ben je op zoek naar een speciale invulling van je brievenbus box?  Bijvoorbeeld een maatwerk borrelpakket of eventbox? Vanaf 50 boxen kunnen wij ook het brievenbuspakket helemaal als maatwerk invullen. Er zijn vele mogelijkheden om een brievenbuspakketje samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen. Ben je benieuwd hoe we jullie maatwerk brievenbuspakket samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.