BORRELBOX BESTELLEN

Verrassende borrelboxen

Bij Event@Home Box kun je verrassende borrelboxen bestellen. We hebben diverse samenstellingen. Ga je een borrelbox bestellen? Bekijk dan het overzicht borrelboxen, waar we alle borrelpakketten op een rij hebben gezet. Van VrijMiBo Borrelbox tot Webinar-borrelpakket en van een zomerborrelbox tot een borrelbox met een teamuitje.

Welke borrelboxen kan je bestellen?

Maatwerk borrelbox bestellen

Bij ons is het mogelijk om de borrelpakketdoosjes te laten voorzien van een logo of opdruk. Dit kan al vanaf 50 stuks. De borrelboxen zijn verpakt in A5 of A4 brievenbusdoosjes of kleine postpakketten. Als je een borrelbox gaat bestellen, kun je aangeven of je een logo of opdruk op het borreldoosje wil hebben. Aansluitend maken wij een offerte op maat.

Daarnaast kun je bij Event@Home Box ook maatwerk borrelboxen bestellen. Heb je bijvoorbeeld een teammeeting en zoek je iets bijzonders? WIj maken er een verrassend voorstel voor. Het borrelpakket kan dan ook nog eens worden voorzien van een leuk geschenk, gimmick of gadgets, eventueel weer voorzien van jullie logo. Wij helpen je graag op weg om een uniek borrelpakket samen te stellen.

VIP borrelboxen bestellen

Wil je een bijzondere gebeurtenis vieren of bijvoorbeeld je klanten verrassen met een uitgebreid borrelpakket? Dan is de VIP Borrelbox zeker iets voor jullie! Deze borrelbox is voorzien van allerlei luxe versnaperingen, wijntubes, twee seizoensbiertjes en gedroogde worst van Brandt & Levie uit Amsterdam. Ook erg populair zijn onze vers borrelboxen. Deze worden gekoeld bij de gasten thuis afgeleverd maar kunnen ook op het bedrijf worden bezorgd. Een ideale oplossing voor de bedrijfsborrel of VrijMiBo.

Om welke gelegenheid het ook gaat, wij helpen je graag! Een borrelbox bestellen doe je snel een eenvoudig via Event@Home Box. Heb je vragen over de bestelprocedure, aflevering of over de producten? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401. Via dit telefoonnummer kun je ook je bestelling doorgeven.

Neem contact met ons op!

Borrelbox bestellen? We helpen je graag!

Contact

Ringersstraat 6
3125 BP Schiedam


Facebook-f


Instagram