BORRELBOXEN BESTELLEN

Brievenbus-boxen-vrijmibo-borrelbox-medium-borrelpakket-brievenbusdoosje-bestellen-bezorgen-borrel-online-box-pakket-brievenbusdoosje-borrelboxbestellen-versturen-bestellen-onlineevent-brievenbusborrelpakket

EENVOUDIG BORRELBOXEN BESTELLEN

Borrelboxen bestellen is bij Event@Home Box heel eenvoudig. Kijk op de website bij de rubriek borrelboxen welk borrelpakket je het meeste aanspreekt. Je mag daarbij zelfs items uit de borrel boxen wisselen. Is eenmaal het borrelpakket van jouw keuze gemaakt, dan kan je de borrelboxen eenvoudig via de website bestellen.

Bezorgen van de borrelboxen

Ga je borrelboxen bestellen? Dan willen wij graag precies weten wanneer de gasten de borrelbox in huis moeten hebben. Omdat het de laatste tijd bij de bezorgdiensten en pakketservices enorm druk is , is een 24-uurs garantie om de borrelpakketten af te leveren helaas niet meer te geven. Aan de hand van de datum die jij ons opgeeft, bepalen wij samen met jou een veilige verzenddatum, zodat iedereen zijn of haar borrelpakket tijdig in huis heeft. Bij het borrelpakket bestellen kun je die informatie alvast aan ons doorgeven. Normaliter hanteren wij 3 tot 4 dagen vooraf versturen. Echter, op maandag worden pakketten door MyParcel niet geleverd, dus die dag en het weekend rekenen wij vaak als extra dag. Kortom, als je borrelboxen wilt bestellen is het altijd handig om even met ons in contact te treden over de exacte leveringsdatum van de borrelpakketten.

borrelbox-bestellen-vip-borrelbox-met-vers-producten-borrelpakket-borrel-online
winter-geschenken

Extra toevoegingen

Wist je overigens, dat onze borrelboxen en borrelpakketten ook gebruikt kunnen worden als een soort geschenkpakket. Heel vaak kiest men ervoor om in de borrelbox die besteld wordt, een extraatje toe te voegen. Dit kan een leuke gimmick of gadget zijn, eventueel voorzien van het bedrijfslogo. Maar het komt ook regelmatig voor dat er borrelboxen worden besteld waarin een leuke give-away of zelfs personeelsgeschenk mag komen. Erg populair dit jaar zijn de draadloze earpods, die superhandig zijn tijdens online meetings, in de sportschool of tijdens het joggen. Ook waterflessen gemaakt van pet-flessen, en dus helemaal MVO, zijn erg in trek. Ook zaken als powerbanks, draadloze telefoonopladers, douche-zandlopers en mokken waarop je je eigen naam kunt schrijven (Coronaproof), zijn populair. Ga je borrelboxen bestellen? Kijk dan eerst even op de pagina’s met leuke toevoegingen!

Borrelboxen en online bedrijfsuitjes

Event@Home Box heeft diverse online bedrijfsuitjes, teamuitjes, spelshows en zelfs uitgebreide borrelshows, waarbij verrassende borrelboxen en borrelpakketten worden geleverd. De bedrijfsuitjes en teamuitjes zijn ideaal om te zorgen voor online teambuilding! De online borrelshows en feestformats, zijn uitstekend in te zetten als alternatief voor het live event, dat door Covid-19 wellicht geen doorgang kan vinden.

De borrelshows en feestformats worden volledig op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van elementen van jullie bedrijf. Event@Home heeft in het hoofdkantoor te Schiedam een eigen online opnamestudio laten bouwen, van waaruit wij veel van onze online shows en programma’s zelf produceren en uitzenden.

Voor grote en kleine groepen hebben wij diverse online mogelijkheden. Ben je benieuwd? Kijk dan eerst even op de online uitjes en showpagina, voordat je de borrelpakketten gaat bestellen. Wie weet kunnen we veel meer voor je betekenen. Wil je echt een groots bedrijfsevent organiseren? Neem dan contact op met ons zusterbedrijf: evenementenbureau Advance Events.

Neem contact met ons op!

Je kunt ook eenvoudig via de site borrelboxen bestellen!