Borrelpakket Thuiswerkers

borrelboxen & borrelpakketten-onlineborrelpakket-onlineborrelbox-box-pakket-borrel-online-borrelpakket-voor-thuisblijvers

Borrelpakket Thuiswerkers - het cadeau voor je collega's die thuis werken!

Op zoek naar een leuk en betaalbaar cadeau of geschenk voor thuiswerkers? Kies dan voor een borrelpakket thuiswerkers om jouw thuiswerkende collega’s te verrassen! Wij hebben het perfecte geschenk om van thuiswerken een feestje te maken. Tover een grote glimlach op het gezicht van jouw medewerkers en leg hen in de watten met een goed gevuld borrelpakket voor thuiswerkers. Verkrijgbaar als cadeau pakket in brievenbusdoosje of pakketdoosje. Het collega cadeau van 2021!

Hét thuiswerk cadeau van dit moment: een borrrelpakket van Event@homebox

Onze borrelboxen en brievenbuspakketten worden regelmatig gebruikt als thuiswerk cadeautje om het (thuis)werkplezier te vergroten, als complimentje en als personeelsgeschenk of relatiegeschenk. Daarnaast kunnen onze boxen worden ingezet als onderdeel van bijvoorbeeld een online bedrijfsuitje of teambijeenkomst met collega’s. Dus, wil jij jouw medewerkers een beleving, goed gevoel en een glimlach meegeven tijdens het thuiswerken? Bekijk dan hieronder al onze tips om van het thuiswerken een feestje te maken, of bestel direct een cadeau voor alle thuiswerkers!

Thuiswerk cadeaupakket: kom in contact met je collega's!

Oké, de thuiswerk borrelpakketten zijn inmiddels verzonden. Maar hoe behoud je het contact verder met je collega’s? Wij hebben hieronder enkele tips voor je op een rij gezet, zodat jij jouw collega’s niet uit het oog hoeft te verliezen tijdens het thuiswerken. Want: teamwork makes the dream work!

Tips om van het thuiswerken een feestje te maken!

Een potje tafeltennis, het bespreken van de gebeurtenissen van het weekend en de beste kantoorgrappen. Met onze handige tips kom je er achter dat je collega’s thuis nog nét zo gezellig zijn als op kantoor. Met de juiste aanpak kan je ook vanaf je eigen keukentafel, optimaal van ze genieten. Yes! Het wordt tijd om je werkplezier van kantoor óók naar de digitale werkvloer te halen met onze te gekke borrelpakketten, eventpakketten en geschenkboxen voor thuiswerkers! We hebben overigens ook hele leuke filmpakketten, koffie- en theeboxen en geniet-momentjes!

Borrelpakketten-borrelboxen-borrel-organiseren-borrelen-bestellen-samenstellen-brievenbusdoosje-postpakket-bezorgen

1. Plan een koffiemomentje vanuit huis

Het is wel duidelijk. Samen met collega’s sparren aan het bureau, brainstormen over vraagstukken en nieuwe invalshoeken ontdekken, zit er nu even niet in. Alles wordt online gecommuniceerd. Helaas zijn dit vaak hele saaie (team) meetings met alleen werk gerelateerde punten. Dit kan natuurlijk een stuk gezelliger gemaakt worden! Organiseer een online koffiemomentje.

Maak het koffiemomentje extra speciaal met een koffiebox. Zo heeft iedereen datzelfde lekkere bakkie koffie vanuit huis. Want alle de sterke weekend verhalen komen omhoog met een warm bakkie koffie in je hand, toch? En natuurlijk hebben we ook een heerlijke theebox voor de thuiswerkers.

2. Teambuilding voor thuiswerkers

Hoe leuk is het om allereerst een borrelbox te ontvangen en deze vervolgens te gebruiken tijdens een online belevenis. Door het thuiswerken schiet het teambuilding er snel bij in. Maar juist nu jullie tafelvoetbalcompetitie stil ligt, wordt het tijd om te ontspannen vanuit huis. Organiseer bijvoorbeeld een online Moviebusters, waarbij jullie gezamenlijk de duistere krachten stoppen en de wereld redden. Of achterhaal tijdens the millionaire game, welke collega stiekem miljonair is. Zo leer jij je collega’s nog eens op een andere manier kennen! Ook te gek is onze foute bingo of de small edition van de borrelshow. Een echte topper is ons VrijMiBo Pubquiz bedrijfsuitje, dat al vanaf € 10,00 p.p. te boeken is. Ook de muzikale bingo vindt bij menig thuiswerker gretig aftrek!

online borrelshow - bedrijfsuitje - teamuitje -personeelsuitje - funshow

3. Online VrijMiBo Borrelpakket

Een VrijMiBo overslaan, no way! Een digitale VrijMiBo is dé oplossing. Als je toch elkaar de hele week online hebt gesproken kan je er net zo goed gelijk een digitale VrijMiBo borrel achteraan gooien, toch? Het zal natuurlijk even wennen zijn, maar het heeft ook veel voordelen. Geniet van een borrel in je joggingbroek en ga vervolgens kruipend naar bed. De VrijMiBo borrel vanuit huis vergt wel een goede voorbereiding. Help je collega’s een handje en stuur een VrijMiBo borrel box. Zo weet je zeker dat iedereen voldoende drankjes en hapjes in huis heeft.

De VrijMiBo borrel kan bijna van start gaan, maar mist nog 1 ding: enterainment! Hoe je dit aanpakt? Simpel! Organiseer een te gekke online pubquiz. Want wat zou een VrijMiBo zijn zonder pubquiz. Imponeer je collega’s met jouw algemene kennis en ga er met de winst van door. Zo wordt jouw digitale vrijdagmiddag borrel gegarandeerd een succes. Dus, pak het online borrelpakket er maar bij, leg de lekkere borrelbites maar alvast klaar en laat de online VrijMiBo beginnen!

Bestel een thuisborrelbox voor jouw collega's. Juist in deze tijd!

Event@Home Box brengt een groot assortiment borrelboxen in zowel brievenbusdoosjes als pakketdoosjes. Staat de thuiswerkpakket zoals jij ‘m het liefst wilt hebben er niet tussen? Geen probleem, want we verzorgen vanaf 50 stuks ook maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket. Bellen kan ook: 010 – 750 4401.

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!