Coronaproof kerstpakketten bestellen

Coronaproof kerstpakketten bestellen: zo gaat het in z’n werk!

De afgelopen maanden hebben we veel sociale activiteiten en feestdagen moeten cancelen. En nu de kerstperiode er weer aankomt rest ons dan ook maar één vraag: hoe vieren we Kerst in de Coronatijd? In deze periode zullen we vast wat concessies moeten doen, maar een Coronaproof kerstpakket bestellen is iets wat zeker wél kan gebeuren! Hieronder hebben we alle ins-and-outs over een kerstpakket in Coronatijd voor jou op een rij gezet!

Een kerstpakket in Coronatijd: hoe, wat en wanneer?

De aanloop naar de kerstperiode is altijd drukker dan er op voorhand gedacht wordt. Daarom adviseren wij om vroegtijdig na te denken over de kerstpakketten en de kerstviering op kantoor. Want, de kans is groot dat het niet mogelijk is om in deze periode gezamenlijk een moment te plannen, waar een ieder zijn of haar kerstpakket in ontvangst kan nemen én er de gepaste 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Ook hebben we te maken met veel mensen die thuis werken en helemaal niet op kantoor komen. Om dit bijzondere moment niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben wij bij Event@Home Box ontzettend gave alternatieven bedacht.

Online VrijMiBo

Wij zien dat veel bedrijven er de afgelopen jaren voor hebben gekozen om de laatste VrijMiBo voor de kerstdagen in het teken van Kerst te zetten. Tijdens deze borrels worden dan diverse kerstspellen gespeeld en de kerstpakketten uitgedeeld. Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, hebben wij een super tof alternatief bedacht: de online VrijMiBo borrelbox, eventueel in combinatie met een online spel of show en het openmaken van het kerstpakket. Plan samen met jouw collega’s de online VrijMiBo in, bestel voor al je collega’s een bijpassende borrelbox met daarin wat lekkere versnaperingen. Zorg dat iedereen het kerstpakket thuis ontvangt en beleg een gezellige borrelmeeting op Zoom of MS-teams. Spreek vervolgens af dat alle kerstpakketten gezamenlijk en tegelijk worden geopend. Zo ben je op afstand toch nog bij elkaar!

Online kerstfeest

Kan je echt geen afstand nemen van het jaarlijkse, legendarische kerstfeest? Organiseer hem dan online! Wij nemen de gehele organisatie van A tot Z uithanden. Bedank jouw medewerkers voor hun inzet in het afgelopen jaar tijdens een uniek online kerstfeest, bomvol entertainment en gezelligheid. Vergeet niet een moment in te plannen om de kerstpakketten te openen, dat is wel zo leuk!

Versturen van een kerstpakket

Dit jaar even geen (online) kerstfeest? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om de kerspakketten te versturen. Om net even wat extra’s mee te geven aan het kerstpakket kunnen wij deze geheel in eigen huisstijl laten bedrukken. Vergeet niet een mooi, persoonlijk bericht toe te voegen om de kerstpakketten helemaal af te maken.

Een online kerstpakket samenstellen?

In onze kerstpakketten shop hebben wij verschillende thema’s en pakketten voor je op een rij gezet: van culinaire boxen, tot barbecue- en winterboxen. Voor een ieder is er wat wils. Je kunt overigens bij ons ook de producten van het ene pakket toevoegen aan het andere. Zo stel je zelf je favoriete kerstpakket samen. Staat jouw ideale kerstpakket er niet tussen en wil je graag je eigen kerstpakket samenstellen? Of geef je liever de vrijheid aan jouw medewerkers om hun eigen kerstpakket samen te stellen? Dan laten wij jullie graag kennismaken met een uniek concept in Europa, de online kerstmarkt!

Online kerstmarkt

De online kerstmarkt is een uniek concept in Europa en biedt een echte sfeervolle kerstmarkt ervaring online aan. Geniet online van al het extra’s dat een reguliere kerstmarkt te bieden heeft. Kerstkraampjes, kerstmuziek en overheerlijke lekkernijen… Ook in deze bijzonder tijd wordt het mogelijk gemaakt. Laat jouw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen en combineer deze ervaring met een van onze interactieve boxen voor een unieke ervaring. Een gegarandeerd succes!

Online kerstpakket bestellen?

Heb je genoeg kerstpakket ideeën kunnen opdoen? Bestel dan online jouw kerstpakket of laat je informeren door een van onze experts. Wij denken graag mee over het juiste pakket en informeren je met veel plezier over de extra mogelijkheden, zoals een online kerstmarkt of leuke Kerst-Borrelbox toevoegingen. Kerstmis moet een feestje zijn, ook in deze tijd! Je bent altijd van harte welkom in onze kerstpakkettenshowroom. Ook digitaal kun je zelf je pakket samenstellen. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Bedank jouw collega’s in deze turbulente periode met een coronaproof
kerstpakket!

Contact

Ringersstraat 6
3125 BP Schiedam


Facebook-f


Instagram