Dag van de zorg geschenken

DAG VAN DE ZORG BOXEN

Ook als het gaat om verrassende boxen, pakketten of geschenken voor de Dag van de Zorg kun je bij Event@Home Box terecht. We hebben diverse personeelsgeschenken waarmee je de zorg-medewerkers kunt verrassen. Voor 2021 hebben we een speciale actie. Op alle bestellingen voor Dag van de Zorg krijg je maar liefst 10% korting! 

GESCHENK OF PAKKET VOOR DE DAG VAN DE ZORG?
Event@Home box heeft de oplossing!

Maatwerk surprise boxen

Voor alle medewerkers die tijdens de Dag van de Zorg gewoon aan het werk zijn, kunnen we op locatie verrassende surprise boxen uitdelen. Samen met jullie bepalen we vooraf de inhoud van deze speciale Dag van de Zorg Boxen, waarbij je kunt kiezen een leuke gimmick of gadget toe te voegen. Maar ook nuttige presentjes en cadeaus kunnen in de boxen worden verpakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke beachtas met picknickkleed dat is voorzien van allerlei spelletjes. En dit alles gemaakt van pet-flessen. Uniek, MVO en helemaal van deze tijd. Ben je benieuwd wat wij voor jullie Dag van de Zorg pakket kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende brainstorm. Aansluitend maken we een scherpe offerte. 

Dag van de zorg Uitjes (online)

Speciaal voor de Dag van de Zorg hebben wij diverse online bedrijfsuitjes en funprogramma’s. Verras je medewerkers met een eigen borrelshow, funshow of festivalshow. Ook erg populair zijn onze online pubquiz, de muzikale bingo en de pop-quiz. Ideale programma’s om de medewerkers uit te zorg een extra bedankje te geven voor hun inzet! Natuurlijk worden al deze online showprogramma’s en uitjes gebracht met verrassende borrelboxen, zomerboxen of koffie- en theeboxen. Het is ook mogelijk alleen de show of het uitje af te nemen. In dat geval berekenen we een kleine organisatiefee. Bekijk de uitjes en showformats..

Neem contact met ons op!

Een presentje voor De Dag van de Zorg? Event@Home Box maakt er een feest van.