Dag van de zorg geschenken

tea-time-box-theebox-theepakket-webinar-online-event-pakket

DAG VAN DE ZORG BOXEN & GESCHENKEN

Ook als het gaat om luxe boxen, pakketten of geschenken voor de Dag van de Zorg kun je bij Event@Home Box terecht. We hebben diverse cadeauboxen, giftboxen, personeelsgeschenken en presentjes, waarmee je de medewerkers van de zorginstelling kunt verrassen. Of het nu gaat om een supergave online show met borrelbox, een cadeautje of een geschenk, Event@Home Box zorgt voor een invulling waarover men nog lang zal napraten.

DAG VAN DE ZORG? JE KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR:

Vers Borrel Boxen

Voor alle medewerkers die tijdens de Dag van de Zorg gewoon aan het werk zijn, kunnen we op locatie heerlijke vers borrelboxen laten bezorgen. Er zijn borrelboxen in diverse thema’s, zoals Spaans, Italiaans, Hollands, ‘In de Mix’ en vegan. Hoe leuk is het wanneer er op locatie tijdens de middag een lekkere invulling wordt gebracht? Gewoon, als extraatje en ter motivatie.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor allerlei andere zaken. Wist je bijvoorbeeld dat je via ons ook leuke petitfours, muffins of donuts kan bestellen voor het hele bedrijf? Maar ook vers gebakken appeltaart of bijvoorbeeld een authentieke Piaggio die met een Barista de hele dag in de kantine lekkere Italiaanse koffie en verse theesoorten serveert. Onze oorsprong in de evenementenbranche helpt je om je collega’s te verrassen met unieke specials. Ook tijdens de Dag van de Zorg.

vers-borrelboxen-vers-borrel-box-italiaans-tapas-antipasta-borrelpakket

Dag van de zorg Pakketten

Speciaal voor de Dag van de Zorg stellen wij diverse pakketten samen. De pakketten en boxen bestaan uit leuke kleine brievenbusdoosjes met een verrassing, tot grotere pakketten met echte cadeaus of andere geschenken. Gebaseerd op jouw wensen en het beschikbare budget, stellen wij voor jou meerdere Dag van de Zorg pakketten samen waaruit je vervolgens kunt kiezen.

We kunnen de pakketten afleveren bij de zorginstelling of ziekenhuis, maar het is ook mogelijk om de geschenken en boxen via de post naar de mensen thuis te versturen. Een nieuwe trend voor de Dag van de Zorg is een interactieve show met daaraan gekoppeld een borrelbox, waarin diverse onderdelen zitten die tijdens de show worden gebruikt. Bekijk de showformats.

Neem contact met ons op!

We helpen je graag met jouw ideale box voor je collega's