Leuke Paasboxen en paaspresentjes

De leukste paasgeschenken voor personeel

Speel je dit jaar de paashaas of wil je een speciaal paascadeau sturen naar jouw medewerkers om hen een hart onder de riem te steken? Bij ons vind je de leukste Paasgeschenken voor personeel. Ons paasgeschenken assortiment biedt een breed scala aan boxen waar al jouw collega’s dol op zullen zijn! Dus, ben jij opzoek naar een origineel paascadeau voor het personeel? Onze boxen zijn het perfecte geschenk om een collega of cliënt op afstand te laten weten dat je aan ze denkt, en geven daarom net dat beetje extra. Al onze paasgeschenken zijn verpakt in een brievenbusdoosje en dus een mooi gebaar om thuis te ontvangen in deze onrustige tijden.

Benieuwd naar onze Paasboxen? Wij hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

paasbox-paasmomentje-met-koffie-en-thee-paaspakket-paasgeschenk-theemomentje-theebox-theepakket-brievenbusdoosje-in-brievenbusbox- - kopie

Paasmomentje met koffie of thee

Met deze Paasbox geef je een verassend paageschenk aan jouw medewerkers, en val je ook nog eens extra in de smaak bij de liefhebbers m.b.t. duurzaamheid! Deze box kan je immers naar wens worden voorzien van een bijzondere fairtrade theebrewer of koffiebrewer. Daarnaast bevat de Paasbox heerlijke gevulde paaseitjes en een stijlvolle chocoladepaashaas van het Chocoladehuis Lindt. De Paasbox – Paasmomentje met koffie of thee zorgt voor een bijzonder paasmomentje met koffie of thee bij collega’s thuis. Deze box is vanaf 15 stuks te bestellen!

Geef jouw wensen door, dan gaan wij direct aan de slag!

Bijzonder Koffiemomentje

Koffieliefhebbers opgezet! Deze box is perfect voor de koffieliefhebbers die opzoek zijn naar nét dat kleine beetje extra. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen thuis al de lekkerste koffie heeft en dat hier tijdens het thuiswerken ruimschoots gebruik van wordt gemaakt. Mede om deze reden is deze box voor bijzondere koffiemomentjes met verassende koffie-extra’s in het leven geroepen! De box bevat een heerlijke Caramelsiroop van Wajos, waarmee je de koffie een bijzonder lekkere smaak geeft. In de box vind je ook vele koffielekkernijen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Barú Marshmallow bar chia latte? Of de heerlijke Tiny Tony’s Chocolonely, waarvan er maar liefst twee verschillende smaken zijn toegevoegd? Kortom, het wordt genieten met deze bijzonder koffiemomentje box! Deze box is vanaf 15 stuks te bestellen.

Verstuur nu je Paas-koffiebox!

bijzonder-koffiemomentje-koffielikeur-koffiecadeau-koffiegeschenk-brievenbusdoosje-koffiebox-koffiepakket-geschenk-thuiswerkers-
thee-paasbox-met-tony's-chocolonely-paaspakket-paasgeschenk-tonyschocolonely-theepakket-klein-paascadeau-brievenbusdoosje-brievenbus-brievenbusbox-paasgeschenk

Paasbox met Tony’s & Slow tea

Wil je dit jaar toch wat paaseieren versturen naar jullie personeel? Dan is de paasbox met Tony’s chocolonely en Slow tea precies wat jullie zoeken! De box bevat 8 gevulde chocolade eitjes in diverse smaken! Dit jaar is het grote paasei wel anders; het is namelijk verpakt in een reep! Fairtrade, net zo lekker en precies groot genoeg voor een brievenbus! Met een heerlijk kopje meegestuurde Slow tea geniet iedereen van dit paasgeschenk! Wil je je collega’s verrassen, je medewerkers een extra schouderklopje geven of je relaties bl(ei) maken? Stuur ze dan dit leuke Paasgeschenk. Je kunt de Thee Paasbox met Tony’s Chocolonely bestellen vanaf 15 stuks!

Klik op de button voor de Paas-koffiebox!

De Chocolade Happiness box

Op zoek naar een box om je collega’s of cliënten een happy boost te geven tijdens deze roerige paastijden? De naam van de Chocolate happiness box zegt het al: een brievenbusdoosje bomvol happiness en chocola! Deze box bevat 7 verschillende smaken Tiny Tony’s Chocolonely en een Tony’s Chocolonely chocoladereep van 50 gram. Chocola zorgt ervoor dat je hersenen endorfine aanmaken. Dit stofje maakt je blij en geeft je een happy gevoel. Daarnaast bevat chocola ook het stofje magnesium, wat ontzettend ontspannend werkt. En tot slot is Tony Chocolonely Fair Trade! Door deze boost van endorfine, magnesium en duurzaamheid ontkom je er niet aan: jij maakt jouw collega’s gegarandeerd helemaal happy met dit paasgeschenk!

Shop de Paas-chocoladebox!

chocolate-happiness-box-Event-at-home-box-chocoladebox-online-event-chocoladegift-kado-cadeau-geschenk-tonychocolonely-minichocolades
momentjes-boxen-hart-onder-de-riem-box-geluksmomentje-koffiebox-theebox-valentijnbox-valentijnpakket-personeelsgeschenk

Geluksmomentje

And last but certainly not least: een geluksmomentje verpakt in een unieke brievenbusbox. Deze box is speciaal ontworpen om naar medewerkers te sturen als cadeautje, verpakt in een stijlvolle zwarte doos die past door elke brievenbus. Stuur je medewerkers of relaties een geluksmomentje tijdens de paasdagen! De box bevat twee heerlijke Happy Truffels, bijzondere hartjesthee, een koffiebrewer en twee hartjeslolly’s. Ook zit er een origineel gelukspoppetje in het hart onder de riem box, inclusief een kaartje met uitleg over de geschiedenis en gebruik van het gelukspoppetje. Een perfect personeels- of relatiegeschenk dus. Vanaf 15 stuks te bestellen.

Klik op de button om de Paas-geluksbox te bekijken!

Een uniek paascadeau voor jouw personeel

Zeker in tijden als deze is het geven van extra aandacht aan elkaar ontzettend belangrijk. En er is dan ook niets leuker dan tijdens de Paasdagen jouw medewerkers eens even extra in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken of om hen simpelweg eens extra te bedanken. We moeten het immers allemaal samen doen. Bestel hier de leukste Paasgeschenken voor het personeel.

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!