Luxe Borrelboxen en Pakketten

De Mooiste Luxe Boxen & Borrelpakketten
voor medewerkers en klanten

Het blijft lastig om iets te vieren op afstand… Gelukkig biedt Event@Home Box de uitkomst! Zoek je luxe bier borrelboxen, speciale wijn borrelpakketten of alcoholvrije borrelboxen voor bijvoorbeeld je online borrel, online evenement of webinar? Onze luxe borrelboxen en borrelpakketten zijn hét alternatief voor de bij de online bedrijfsborrel en het perfecte geschenk voor je zakelijke relaties! Zoek je een borrelbox of pakket zonder alcohol? Of een luxe tappas borrelbox voor uw medewerkers? De verschillende luxe borrelboxen en borrelpakketten kun je bestellen in diverse samenstellingen! Er zijn bierpakketten, speciale wijnboxen, alcoholvrije borrelpakketten maar ook diverse gecombineerde luxe borrelboxen en borrelpakketten met wijn, bier en frisdrank! 

Wil je zelf een pakket samenstellen of een standaard pakket uitkiezen om thuis te laten bezorgen? Wij hebben onze beste luxe borrelboxen voor je op een rijtje gezet.

luxe-borrelbox-alcoholvrij-frisdrankbox-frisdrankpakket-nonalcohol-borrelpakket-bestellen-online-event-borrel

De alcoholvrije Luxe Borrelbox

Deze luxe borrelbox is te verkrijgen in een aantal alcoholvrije varianten. De stijlvolle zwarte brievenbusdoos bevat in de standaarduitvoering een bijzonder flesje limonade. Er is ook een variant mogelijk met biologische appelsap én er is een luxe borrelbox met alcoholvrij bier! Naast de alcoholvrije drankjes bevat de luxe borrelbox ook diverse borrelbites. Er is natuurlijk ook een luxe borrelbox verkrijgbaar met wijn of bier. Je kunt de luxe alcoholvrije borrelbox al vanaf 15 stuks bestellen.

Kies je Luxe Alcoholvrije box nu!

De Luxe Borrelbox Large
(Wijn & Frisdrank)

Ben je op zoek naar een stijlvol borrelpakket? Dan is de luxe borrelbox large (Wijn & Frisdrank) dé borrelbox voor jou! De complete luxe borrelbox met verschillende borrelitems is verpakt in een stijlvolle zwarte doos. Naast een flesje wijn en een bijzonder flesje frisdrank heeft deze borrelbox ook lekkere borrelbites. Er is overigens ook een combinatie van frisdrank en bier, bier en wijn en een alcoholvrije variant. Kortom, alle variaties zijn bij de luxe borrelbox Large mogelijk. Weer zo’n verrassend voorbeeld van de luxe borrelboxen en borrelpakketten van Event@Home Box. Het luxe borrelpakket Large kun je vanaf 15 stuks bestellen.

Bestel nu je luxe borrelbox large!

luxe-borrelbox-large-wijn-en-frisdrank-borrelpakket-online-borrel-event-bestellen-wijnpakket-bijzonder-luxe-borrelboxen-en-pakketten
luxe-tapas-borrelbox-met-bier-borrelpakket-online-borrel-event-bestellen-borrel-vip-stijlvol-bierpakket

De Luxe Tapas Borrelbox met bier

Deze tapas-borrelbox is echt iets bijzonders! Deze luxe tapas borrelpakket box is een stoer borrelpakket met een flesje speciaal bier. Je kunt dit ook wisselen door een flesje alcoholrij bier. Naast het flesje bier bevat deze borrelbox gezouten pinda’s, dipstokjes, noten, olijven en verschillende dips. De luxe tapas-borrelbox is ook te bestellen als tapaspakket met wijn of een bijzonder flesje frisdrank. Op verzoek kunnen we het flesje speciaal bier in de zomer vervangen door een flesje Desperado of Radler (met of zonder alcohol)! De luxe tapas-borrelbox met bier kun je vanaf 15 stuks bestellen. Er is ook een Tapas Borrelbox met een flesje wijn verkrijgbaar.

Bekijk nu het Luxe Tapas Borrelbox Bierpakket hier!

De Luxe wijn Borrelbox met wijn

Deze stijlvolle zwarte brievenbusdoos is perfect als cadeau. Dit wijnpakket brengt je alles dat je van een wijnbox verwacht. De luxe wijn borrelbox bevat diverse heerlijke borrelbites, zoals breadsticks met bierdip, gezouten pinda’s en een ambachtelijke gedroogde worst.

En wist je dat we deze luxe wijn borrelbox ook volledig alcoholvrij kunnen leveren? In de zomermaanden is de box ook te verkrijgen met Springbok rosé met rood fruit zoals aardbei en frambozen! Je kunt de luxe wijn borrelbox al vanaf 15 stuks bestellen.

Geef je wensen door, dan gaan wij voor je aan de slag!c

luxe-wijn-borrelbox-wijnbox-wijnpakket-borrelpakket met wijn - alcoholvrij-borrelen-borrelpakketbestellen
luxe-wijn-borrelpakket-brievenbus-online-borrel-event-wijnbox-wijngeschenk-gezond-bestellen-online-webinar

Luxe wijn borrelpakket
in brievenbusdoosje

Dit luxe wijn borrelpakket is een zeer gewilde borrelbox. De stijlvolle box bevat een wine-tube met heerlijke wijn, waarbij je kunt kiezen voor wit, rood of (in de zomermaanden) rosé. Verder bevat het luxe wijn borrelpakket een zakje Oils & Nuts gezonde ongebrande notenmix. De Tex-Mex nachos van Hoppe maken dit borrelpakket helemaal tot een feestje! Superleuk als opkikker voor de thuiswerkers van Nederlands en een leuk presentje aan een relatie. Ook ideaal voor je online event, webinar of online borrel. Het luxe wijn borrelpakket kun je vanaf 15 stuks bestellen.

Bestel de Luxe Wijn Borrelbox

Een unieke cadeaubox voor jouw personeel

Zeker in tijden als deze is het geven van extra aandacht aan elkaar ontzettend belangrijk. En er is dan ook niets leukers dan jouw medewerkers extra in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken of om hen simpelweg eens extra te bedanken. We moeten het immers allemaal samendoen.

Bestel hier onze unieke luxe borrelpakketten voor al jouw collega’s en de brievenbusboxen doen de rest!

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!