Event@Work Box

vers-borrelboxen-vers-borrel-box-italiaans-tapas-antipasta-borrelpakket

Eerlijk & Vers!

Je kunt meerdere van de Eventwork Box verspakketten ook tegelijk bestellen, voor bijvoorbeeld een borrel of receptie bij jullie op de zaak. Naast de versschalen hebben wij tevens diverse aanvullingen, waarmee je de gehele borrel in één keer bij ons kunt bestellen. Er zijn allerlei extra toevoegingen mogelijk.

Extra toevoegingen EventWork Box

Diverse borrelschalen

Bij Event@Work Box kun je kiezen uit een aantal verschillende borrelschalen. Alle schalen voldoen aan alle HACCP normeringen en worden met gekoeld transport geleverd. Je kunt kiezen uit:

  • Hollandse borrelschaal
  • Italiaanse borrel-tapas schaal
  • Spaanse borrel-tapas schaal
  • Borrelschaal In de Mix
  • Vegan & vegetarische borrelschaal
We hebben schalen van 2 à 3 personen en schalen van 3 à 4 personen. Heb je een groep van 35 personen, dan kun je dus een combinatie van meerdere schalen bestellen. Tevens is het mogelijk om zaken als tafelgarnituren te leveren en maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk. Ga naar het overzicht.
vers-borrel-boxen-box-hollands-borrelpakket

Ontbijtboxen - lunchboxen

Samen met onze verspartner leveren wij ook uitgebreide ontbijt- en lunchboxen. Ideaal voor op het werk, tijdens een bedrijfsactiviteit of op de momenten dat het bedrijfsrestaurant tijdelijk niet toegankelijk is. Alle ontbijt- en lunchboxen worden gekoeld geleverd en voldoen aan alle HACCP normeringen.

De samenstelling kan helemaal naar wens worden bepaald. Er zijn diverse luxe sandwiches, boeren  boterhammen, harde en zachte broodjes, wraps, scones en muffins. Maar ook op het gebied van fruitsalades, pokebowls, rauwkostsalades en dergelijke is van alles mogelijk.

We kunnen ook schalen met broodjes of sandwiches leveren. In de Coronatijd worden alle broodjes die los op schalen worden gelegd, per stuk verpakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ontbijtboxen of lunchboxen? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.

Neem contact met ons op!

We helpen je graag met jouw ideale box voor je collega's