GESCHENKBOXEN VOOR VERRASSENDE GENIET MOMENTJES

Je kent ze wel… die bijzondere geniet momentjes voor jezelf. Momentjes van geluk die iedereen opnz’n tijd even nodig heeft. Event@Home Box heeft diverse bijzondere Geschenkboxen voor Geniet Momentjes bedacht, waarmee je bijvoorbeeld je medewerkers of relaties kunt verrassen. De Geniet Momentjes Boxen zijn ook uitermate geschikt om als personeelsgeschenk weg te geven tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Zorg, de Dag van de Verpleging of de Dag van de Leidster. Maar ook wanneer je de thuiswerkers een extra schouderklopje wil geven, is een Geniet Momentjes Geschenkbox van Event@Home Box een leuk presentje. De Geniet Momentjes Boxen worden net als onze overige boxen gewoon op rekening geleverd. Voor ministeries en overheidsinstellingen is e-facturatie geen probleem.

Koffieliefhebbers opgezet! De “Bijzonder Koffiemomentje Box” is perfect voor de koffieliefhebbers die opzoek zijn naar nét dat kleine beetje extra. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen thuis al de lekkerste koffie heeft en dat hier tijdens het thuiswerken ruimschoots gebruik van wordt gemaakt. Mede om deze reden is deze box voor bijzondere koffiemomentjes met verassende koffie-extra’s in het leven geroepen! De box bevat een heerlijke Caramelsiroop van Wajos, waarmee je de koffie een bijzonder lekkere smaak geeft. In de box vind je ook vele koffielekkernijen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Barú Marshmallow bar chia latte? Of de heerlijke Tiny Tony’s Chocolonely, waarvan er maar liefst twee verschillende smaken zijn toegevoegd? Ook een Italiaanse Cantuccini Almond, het bekendste Italiaans koffiekoekje, ontbreekt niet. Kortom, het wordt genieten met deze Bijzonder Koffiemomentje box! Deze box is vanaf 15 stuks te bestellen.

Met het Verwen Momentje voor Toppers kun je je collega’s een extra blijk van waardering geven. Deze verrassende box bevat een leuke kaart met de tekst “Je bent een Topper!”. Verder bestaat het Verwen Momentje voor Toppers uit een chocolade Kanjers koek (voor kanjers), Venco Topdrop (voor toppers), een reep Tony’s Chocoloneley, een sachet met Agroposta fruitsiroop, een zakje Picknick slow-tea voorzien van een leuke tekst en een lepel met heerlijke natuurlijke honing.

Speciaal voor de Toppers van de Zorg
Bestel je het Verwen Momentje voor Toppers van de Zorg, bijvoorbeeld voor de Dag van de Zorg, dan kun je een paar Happy2Care Zorgsokken bijvoegen. Deze kleurrijke en comfortabele sokken zijn speciaal ontwikkeld voor verpleegkundigen, zusters en dokters. Net de Happy2Care sokken wordt het verwenmomentje een echte special voor voeten die wel wat zorg kunnen gebruiken. Vanaf 25 stuks te bestellen.

Op zoek naar een box om je collega’s of cliënten een happy boost te geven tijdens deze roerige tijden? De naam van de Chocolate happiness box zegt het al: een brievenbusdoosje bomvol happiness en chocola! Deze box bevat 7 verschillende smaken Tiny Tony’s Chocolonely en een Tony’s Chocolonely chocoladereep van 50 gram. Dat wordt smullen! Chocola zorgt ervoor dat je hersenen endorfine aanmaken. Dit stofje maakt je blij en geeft je een happy gevoel. Daarnaast bevat chocola ook het stofje magnesium, wat ontzettend ontspannend werkt. En tot slot is Tony Chocolonely Fair Trade! Door deze boost van endorfine, magnesium en duurzaam-heid, ontkom je er niet aan: jij maakt jouw collega’s gegarandeerd helemaal happy met dit bijzondere Chocolade Happiness Momentje! Het Chocolate Happiness Momentje is vanaf 15 stuks te bestellen.

Heerlijk! Steeds vaker zien we het zonnetje weer. Een goed moment om je collega’s te verrassen met een leuk Zomer Momentje. Het Zomer Momentje is verpakt in een stijlvol zwart geschenkdoosje en bevat een kleine verpakking met zonnecreme en een speciaal UV-tester. Bescherming tegen teveel UV-straling is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Daarnaast bevat het Zomer Momentje een heerlijk Mojito Ice frozen cocktail. Je kunt ook kiezen voor een alcoholvrije “Virgin” variant. Daarnaast bevat deze zomerbox gezonde Bites we Love cruncy green peas en Doritos Bits. Een leuk cocktailrietje met zonnebril maakt de box compleet. De Zomer Moment Box is vanaf 25 stuks te bestellen. Zorg dat je de box tijdig besteld, want op de zonnebrand en de UV-tester zit een aantal dagen extra levertijd.  Je kunt het Zomer Momentje uitbreiden met bijvoorbeeld een zonnebril van tarwestro (MVO) of een leuke beachgame zoals een opvouwbare frisbee. We informeren je graag over alle zomerse mogelijkheden.

Met de Borrel Momentje Box geef je je collega’s een leuke verrassing om gezellig thuis te borrelen. Het Borrel Momentje bestaat uit een bijzondere tube met witte of rode wijn en een sachet met natuurlijke Agroposta siroop. Ook zit er een zakje Bistro-melange in. Deze melange is een mix van crackertjes (sour cream / union) en gezouten pretzels. Ook erg lekker is de Bar-melange, een pittige notenmix met pinda’s en nootjes, die een heerlijke traktatie is bij een drankje. Last but not least bevat het Borrel Momentje ook heerlijke Gouda kaasbolletjes. Kortom, wanneer je thuis een gezellige borrel wilt houden, heb je niets anders nodig dan deze verrassende Borrel Momentje Box. En wist je dat je de borrelbox kunt uitbreiden met allerlei voorjaars- en zomeritems? Met bijvoorbeeld van een kaartje op groeipapier van ‘vergeetmenietjes’ of een kweekpotje met Blije Bijen bloemzaadjes of klavertjes vier. We informeren je graag over wat mogelijk is.  We hebben ook diverse online uitjes die je tijdens een borrel met elkaar kunt spelen. Bekijk de uitjes en showformats.

And last but certainly not least: een geluksmomentje verpakt in een unieke brievenbusbox. Deze box is speciaal ontworpen om naar medewerkers te sturen als cadeautje, verpakt in een stijlvolle zwarte doos die past door elke brievenbus. Stuur je medewerkers of relaties een geluksmomentje! De box bevat twee heerlijke Happy Truffels, bijzondere hartjesthee, een koffiebrewer of theebrewer (fairtrade) en twee hartjeslolly’s. Ook zit er een origineel gelukspoppetje in dit geluksmomentje, inclusief een kaartje met uitleg over de geschiedenis en gebruik van het gelukspoppetje. Een perfect personeels- of relatiegeschenk dus. Vanaf 15 stuks te bestellen. Tegen meerprijs is het ook mogelijk een Geluksmomentje te bestellen waarin zowel koffie als thee zit (meerprijs € 2,65).

Klik op de button om het Geluksmomentje met koffie of thee te bekijken!

Unieke Geniet Momentjes Geschenkboxen voor iedere gelegenheid

Zeker in tijden als deze is het geven van extra aandacht aan elkaar ontzettend belangrijk. En er is dan ook niets leuker dan jouw medewerkers eens even extra in het zonnetje te zetten, een hart onder de riem te steken of om hen simpelweg eens extra te bedanken. Met één van onze Geniet Momentjes Geschenkboxen gaat dat zeker lukken! Alle Geniet Momentjes Boxen passen door de brievenbus en kunnen eenvoudig besteld worden. Het is ook mogelijk om de Momentjes Geschenkboxen op pallet of in overdozen op 1 locatie te bezorgen, waarna jullie zelf de Geschenkboxen uitdelen. Naast de genoemde Geniet Momentjes is het vanaf 100 stuks ook mogelijk om een geschenkbox op maat te maken. Bekijk ter inspiratie al onze boxen.

Neem contact met ons op!

Op zoek naar een Verwen Momentje? Bekijk ons gehele assortiment!