Hart onder de riem geschenkbox

hart-onder-de-riem-box-geluksmomentje-koffiebox-theebox-valentijnbox-valentijnpakket-personeelsgeschenk

Verras jouw medewerkers met een uniek cadeau!

Elkaar een ‘hart onder de riem steken’ is iets wat we in deze tijd eigenlijk steeds vaker moeten doen. Want eerlijk is eerlijk, het is een blijft een ontzettend lastige en moeilijke periode, zowel zakelijk als privé! Ondanks alles zien wij steeds meer prachtige creatieve ideeën van ondernemers, die worden uitgewerkt om het hoofd boven water te kunnen houden. Maar, alles valt en staat uiteindelijk bij de wendbaarheid en inzet van het personeel. Want ook vanuit thuis, wellicht onder minder prettige werkomstandigheden, gaat het werk te allen tijde door. Een leuke attentie voor medewerkers is dan ook precies wat je nodig hebt. Met de #hartonderderiem geschenkbox spreek je de collega’s moed in en geef je ze een beetje extra hoop! Daarnaast geef je met dit personeelsgeschenk ook een geluksmomentje, waar men echt blij van wordt.

Unieke attentie voor medewerkers tijdens Valentijn

Na een jaar lang vol met uitdagingen en tegenslagen zien we, nu het vaccineren inmiddels is gestart, eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Maar, we zijn er nog lang niet! Extra aandacht voor je medewerkers is juist in deze tijd heel belangrijk. Laat je medewerkers zien dat ze worden gewaardeerd en gehoord, middels het uitdelen van een unieke attentie. En welk moment is hier nou beter voor geschikt dan tijdens Valentijn? Onze speciaal daarvoor ontworpen ‘hart onder de riem’- geschenkboxen lenen zich uitstekend als personeelsgeschenk!

Hart onder de riem box: wat zit er allemaal in?

Wij hebben twee speciale boxen ontworpen om in deze tijd als cadeau aan medewerkers te kunnen geven. Zo hebben we de hart onder de riem chocolade box, bestaande uit een luxe chocolade hart met happy truffels en een geschenkdoosje. En het hart onder de riem geluksmomentje, bestaande uit happy truffels, een gelukspoppetje, een bijzondere koffiebrewer en twee hartjes lollies. Een ding is zeker: de liefde spat van deze doosjes af! De hart onder de riem geschenkboxen zijn ideale personeelsgeschenken of relatiegeschenken. En natuurlijk kun je deze box ook bestellen als Valentijn box.

een-geluksmomentje-voor-jou-hart-onder-de-riem-box-koffiebox-theebox-valentijnbox-valentijnpakket-personeelsgeschenk (2)
geschenkbox-hart-onder-de-riem-chocolade-box-happy-truffels-brievenbusdoosje

Cadeau voor thuiswerkers

Liever een ander cadeau voor thuiswerkers? Geen zorgen: Event at home box heeft voor elke gelegenheid de juiste box! Toe aan iets meer interactie, omdat je je collega’s zo erg mist? Denk dan eens aan de online pubquiz box. Middels deze box krijgen je medewerkers alle benodigdheden voor een uniek online bedrijfsuitje waarbij jullie met z’n allen een leuke online pubquiz spelen! Wist je dat deze er ook als Carnavals Pubquiz is? Of toch liever die VrijMiBo weer een keer beleven? Dan is onze VrijMiBo borrel box precies wat jij en jouw collega’s nodig hebben. En als je ondanks alles toch nog even in de Valentijn sferen wil blijven… Laat jouw medewerkers dan genieten van een ouderwetse filmavond met hun geliefden met onze Thuiskijk Movie Box van Pathé.

Laat je personeel in deze roerige tijden weten dat je aan ze denkt. Verras ze met een #hartonderderiem geschenkbox!

Wil jij jouw personeel even net dat beetje meer waardering geven? Ze laten weten dat je hen ontzettend dankbaar ben? Verras ze dan met een Hart onder de Riem geschenkbox van Event@Home Box. Ongeacht wat de reden of aanleiding ook is: een verrassende Event@Home Box is altijd een goed idee!

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!