Kerstpakketten

Unieke Kerstpakketten en bijzondere eindejaarsgeschenken! Daarvoor ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om onszelf te onderscheiden door unieke kerstpakketten en bijzondere eindejaarsgeschenken te brengen en leveren stijlvolle kerstgeschenken op niveau. 2020 was voor iedereen een heel bijzonder jaar. Reden genoeg om je medewerkers dit keer eens extra te verwennen. De belastingdienst helpt je al een beetje, want de WKR is extra verruimd!

Uniek is onze online kerstmarkt! Een ideaal digitaal systeem waarbij de mensen zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Echt geweldig, want iedereen vindt dit kerstpakket altijd super! Immers, ze hebben het zelf gekozen. Daarnaast kun je de Online Kerstmarkt nog beter dan een kerstpakket combineren met een leuk en gezellig online event. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kerstbingo, een kerst-pubquiz of zelfs een Kerst-borrelshow. Er is van alles mogelijk.

We hebben hieronder een negental kerstthema’s in pakketvorm voor je uitgewerkt. Binnen ieder thema kun je kiezen welk hoofdcadeau je erbij wilt hebben. Zie je een thema dat je aanspreekt? Vraag dan een offerte aan. De minimale afname per themapakket is 100 stuks. Heb je minder pakketten nodig, wellicht kun je dan terecht bij onze online kerstmarkt. Meer informatie of een offerte ontvangen? Bel dan met telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.

Kerstpakketten worden vaak gebruikt om medewerkers te bedanken voor de inzet. Het Kerstpakket Thank You – Bedankt! is daar uitstekend voor te gebruiken.

Kerstpakket € 55,00 (vanaf 100 stuks)

Dit is het Kerstpakket voor fijnproevers. Met dit uitgebreide Tapas pakket wordt iedere visite een feestje! Een kerstgeschenk met fraaie hoofdcadeaus en lekkere gerechten.

Kerstpakket € 49,50 (vanaf 100 stuks)

Een kerstpakket of eindejaarsgeschenk helemaal in het thema van Toscane. Geniet van de smakelijke Italiaanse keuken. Een ideaal cadeau dat je vaak zult gebruiken.

Kerstpakket € 57,50 (vanaf 100 stuks)

Met dit kerstpakket nemen we je mee op reis langs een aantal continenten. Geniet van de grenzeloze keuken. Een eindejaarsgeschenk voor iedereen die van lekker eten houdt!

Kerstpakket € 75,00 (vanaf 100 stuks)

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!

Kerstpakket € 49,50 (vanaf 100 stuks)

Ben je op zoek naar een trendy kerstpakket? Dan is het Ice Winter pakket echt iets voor jullie. Trendy, eigentijds en met mooie geschenken en onderdelen.

Kerstpakket € 57,50 (vanaf 100 stuks)

Dit kerstpakket is gebaseerd op het thema duurzaam en natuur. Een fraai pakket waarover is nagedacht. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. In diverse prijs-categoriën.

Kerstpakket € 67,50 (vanaf 100 stuks)

We hebben ook kerstpakketten voor stoere mannen! Neem het Winter Barbecue pakket. Een zeer compleet kerstgeschenk met een mobiele barbecue. Echt superhandig!

Kerstpakket € 55,00 (vanaf 100 stuks)

Dit is het kerstpakket voor iedereen die van feesten houdt. Een pakket waarmee je de hele familie blij maakt. Met dit eindejaarsgeschenk kan je het jaar echt goed afsluiten!

Kerstpakket € 59,50 (vanaf 100 stuks)

Het Kerstpakket uitzoeken op de Kerstpakket Webshop. Een online concept voor bedrijven die de medewerkers zelf laten kiezen.

Vanaf 100 personen - minimale besteding

Een Online Kerstmarkt… dat is Kerst vieren anno 2020. Bezoek virtueel de vele kraampjes en kies je cadeau. Nu beschikbaar!

Prijs op aanvraag - minimale besteding

Zelf je Kerstcadeau uitzoeken op jullie eigen Kerstmarkt. Zie je het al voor je? Op locatie creëren wij een kerstdorp met kerstkraampjes.

Door Covid19 voorlopig niet mogelijk.

Verrassende ideeën voor je Kerstfeest, Eindejaarsfeest of Nieuwjaarsparty

We hebben daarnaast talloze verrassende ideeën voor bijvoorbeeld je kerstfeest, eindejaarsfeest en nieuwjaarsevenement. En hoe leuk is het om het kerstpakket een keer in te ruilen voor een eindejaarscadeau of juist een bijzonder nieuwjaarsgeschenk? Naast de unieke kerstpakketten en bijzondere eindejaarsgeschenken, hebben we ook speciale online kerstshows en teamactiviteiten, die helemaal passen bij de tijd van nu en die ideaal zijn voor het kerstevent of het eindejaarsevent. 

Unieke Kerstpakketten en bijzondere eindejaarsgeschenken

We hebben er voor gekozen om ons dit jaar vooral te richten op de wat uitgebreidere en luxere kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een voordeligere versie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke Kerst-borrelbox met daarin een voucher voor een website of een set van draadloze earpods? Zo’n geschenk is al mogelijk vanaf € 30,00! Tijdens je bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom laten we je graag kennismaken met alle mogelijkheden.
 

Wij sponsoren Project 180.Earth – Women Empowement!

Event@Home Box steunt het project 180.Earth; women-empowerment in het groen! Per kerstpakket, eindejaarsgeschenk of nieuwjaarscadeau, wordt een bedrag aan dit goede doel afgedragen.