Digitale Kerstmarkt

De digitale kerstmarkt - een online Kerstmarkt waar men zelf het kerstcadeau kan uitzoeken.

Een digitale Kerstmarkt waar je online bij diverse kerstkraampjes zelf je Kerstpakket kunt samenstellen! Deze online kerstmarkt is uniek voor heel Europa en is Made in Holland, dus van hoge kwaliteit!  Shop zelf je kerstpakket of kerstcadeau bij elkaar op deze sfeervolle digitale kerstmarkt. Geniet van alle extra’s die je ook op een gewone Kerstmarkt tegen zou komen en doe je tegoed aan de verrassende X-mas Borrelbox van Event@Home Box, die je vooraf thuis krijgt gestuurd. 

Deze online kerstmarkt is er al vanaf 75 personen. Je kunt de digitale kerstmarkt nog leuker maken door vooraf bijvoorbeeld een leuk online bedrijfsuitje te plannen. Ook hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. 

Bekijk hier de Online Kerstmarkt Omschrijving. Hieronder hebben we een aantal online activiteiten genoemd, die je met de online Kerstmarkt kunt combineren. 

Prijs op aanvraag.

Wil je meer weten over de Digitale Kerstmarkt? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoon 010 – 750 4401. We maken graag een offerte voor jullie kerstevenement, eventueel met een digitale kerstmarkt. 

Wellicht vind je deze Kerstevenementen ook interessant?

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die helemaal naar wens en budget worden samengesteld. 

Het Kerstpakket uitzoeken op de Kerstpakket Webshop. Een online concept voor bedrijven die de medewerkers zelf laten kiezen.

Zelf je Kerstcadeau uitzoeken op jullie eigen Kerstmarkt. Zie je het al voor je? De live Kerstmarkt is mogelijk vanaf 200 gasten.