Eindejaarsgeschenk Party Time!

Met het Eindejaarsgeschenk Party Time sluiten we 2020 goed af!

2020 is een jaar dat niemand meer zal vergeten. Reden genoeg om dit jaar dan ook knallend af te sluitend. Eindejaarsgeschenk Party Time is daar het ideale cadeaupakket voor! Het is een stijlvol pakket met mooie producten en natuurlijk bubbels om het nieuwe jaar goed mee in te luiden. Daarnaast bevast het eindejaarsgeschenk Party Time leuke fotoprops die je op oudejaarsavond kunt gebruiken, alsmede confetti partyshooters. Ook zit er een leuk gezelschapsspel in het cadeau. Ook bij dit pakket kun je weer kiezen uit meerdere hoofdcadeaus. Heb je bij een ander pakket een leuk geschenk gezien? Het is natuurlijk altijd mogelijk dat cadeau toe te voegen aan eindejaarsgeschenk Party Time!

Prijs vanaf € 59,50*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Eindejaarsgeschenk Party Time zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten ook interessant?

Kerstpakketten worden vaak gebruikt om medewerkers te bedanken voor de inzet. Het Kerstpakket Thank You – Bedankt! is daar uitstekend voor te gebruiken.

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!

Met dit kerstpakket nemen we je mee op reis langs een aantal continenten. Geniet van de grenzeloze keuken. Een eindejaarsgeschenk voor iedereen die van lekker eten houdt!