Kerstpakket Art of Nature

Art of Nature, een kerstpakket met een gedachte.

Kerstpakket Art of Nature is een bewuste keuze wanneer het op een kerstgeschenk gaat. Het pakket omvat allerlei leuke items, waarbij duurzaamheid centraal staat. Een deken gemaakt van petflessen, natuurlijke producten, een bijzettafeltje van riet en nog veel meer.

Prijs € 67,50 *

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Art of Nature zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten ook interessant?

Dit is het Kerstpakket voor fijnproevers. Met dit uitgebreide Tapas pakket wordt iedere visite een feestje! Een kerstgeschenk met fraaie hoofdcadeaus en lekkere gerechten.

Dit is het kerstpakket voor iedereen die van feesten houdt. Een pakket waarmee je de hele familie blij maakt. Met dit eindejaarsgeschenk kan je het jaar echt goed afsluiten!

Kerstpakketten worden vaak gebruikt om medewerkers te bedanken voor de inzet. Het Kerstpakket Thank You – Bedankt! is daar uitstekend voor te gebruiken.