Kerstpakket Cozy Winter

Met het Kerstpakket Cozy Winter ga je 200% voor gezelligheid!

Het Kerstpakket Cozy Winter is het kerstgeschenk waarbij je een en al gezelligheid cadeau geeft. Het thema Cozy Winter is ook door te voeren wanneer je een live Kerstevent gaat organiseren. Ook wanneer je kiest voor een combinatie met een online Kerstshow, kan het thema Cozy Winter een rol spelen. Het Kerstpakket Cozy Winter is in diverse samenstellingen te verkrijgen. Echt cozy zijn natuurlijk de teddybeerdeken en de donzen voetenwarmer. Een mok gluhwein of warme chocomel erbij en voetjes omhoog. Met Kerstpakket Cozy Winter geniet je extra van de gezellige winteravonden!

Prijs vanaf € 49,50*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Cozy Winter zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze Kerstpakketten nog interessant?

Met dit kerstpakket nemen we je mee op reis langs een aantal continenten. Geniet van de grenzeloze keuken. Een eindejaarsgeschenk voor iedereen die van lekker eten houdt!

Kerstpakketten worden vaak gebruikt om medewerkers te bedanken voor de inzet. Het Kerstpakket Thank You – Bedankt! is daar uitstekend voor te gebruiken.

We hebben ook kerstpakketten voor stoere mannen! Neem het Winter Barbecue pakket. Een zeer compleet kerstgeschenk met een mobiele barbecue. Echt superhandig!