Kerstpakket Culinaire Ontdekkingsreis

Het Kerstpakket culinaire Ontdekkingsreis neemt je mee over de wereld!

Met dit Kerstpakket nemen we je mee op een Culinaire Ontdekkingsreis, waarbij we diverse continenten bezoeken. Deze culinaire ontdekkingsreis is 100% Coronaproof en mondkapjes zijn niet nodig. Dit is een Kerstgeschenk voor iedereen die van de wereldse keuken houdt. Tijdens deze culinaire ontdekkingsreis bezoeken we Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Azië en eindigen we natuurlijk lekker thuis in Nederland. Het Kerstpakket Culinaire Ontdekkingsreis, een pakket waar men blij van wordt!

Prijs vanaf € 75,00*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Culinaire Ontdekkingsreis zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten ook interessant?

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!

Ben je op zoek naar een trendy kerstpakket? Dan is het Ice Winter pakket echt iets voor jullie. Trendy, eigentijds en met mooie geschenken en onderdelen.

Dit is het Kerstpakket voor fijnproevers. Met dit uitgebreide Tapas pakket wordt iedere visite een feestje! Een kerstgeschenk met fraaie hoofdcadeaus en lekkere gerechten.