Kerstpakket Icy Winter

Bij het Kerstpakket Icy Winter komen de producten echt tot leven!

Het Kerstpakket Icy Winter is een eigentijds kerstgeschenk waarmee je gezellige winteravonden maakt. Sla de warme winterdeken om je heen en steek de winterlantaarn aan. Genieten maar! In het kerstpakket zitten allerlei lekkere items waarmee je zelfs de koudste winteravond door kunt komen. Uniek zijn de interactieve verpakkingen van sommige producten in dit Icy Winter Kerstpakket. Scan ze met je telefoon en de verpakking komt echt tot leven! Verbazingwekkend! Het Kerstpakket Icy Winter is verkrijgbaar met diverse hoofdcadeaus. Ga jij voor de winterdeken en witte lantaarn, of kies je voor een prachtige witte fruitschaal en een portable blender voor je fruitsmoothies? Of kies je voor de speciale coolerbag die tevens gebruikt kan worden als stoeltje?

Prijs vanaf € 57,50*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Icy Winter zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten ook interessant?

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!

Dit is het Kerstpakket voor fijnproevers. Met dit uitgebreide Tapas pakket wordt iedere visite een feestje! Een kerstgeschenk met fraaie hoofdcadeaus en lekkere gerechten..

Met dit kerstpakket nemen we je mee op reis langs een aantal continenten. Geniet van de grenzeloze keuken. Een eindejaarsgeschenk voor iedereen die van lekker eten houdt!