Kerstpakket Tapas – Let’s Celebrate

Het Kerstpakket Tapas - Let's Celebrate is een echte smaakmaker!

Houden je medewerkers van lekker eten? Dan is het Kerstpakket Tapas – Let’s Celebrate echt iets voor hun! Met dit Tapas pakket breng je een verwennerij voor de liefhebbers van verfijnde tapashapjes. Het Kerstpakket Tapas is er in meerdere vormen. Kies je voor een eindejaarsgeschenk met een fraaie tapasplank en tapasglaasjes, of ga je voor de draaibare tapasplank met Spaanse porseleinen aardewerk tapasschaaltjes? Waar je ook voor kiest, met het Kerstpakket Tapas wordt het gegarandeerd één groot culinair feest!

Prijs vanaf € 49,50*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Tapas – Let’s Celebrate zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten nog interessant?

Dit kerstpakket is gebaseerd op het thema duurzaam en natuur. Een fraai pakket waarover is nagedacht. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. In diverse prijs-categoriën.

We hebben ook kerstpakketten voor stoere mannen! Neem het Winter Barbecue pakket. Een zeer compleet kerstgeschenk met een mobiele barbecue. Echt superhandig!

Dit is het kerstpakket voor iedereen die van feesten houdt. Een pakket waarmee je de hele familie blij maakt. Met dit eindejaarsgeschenk kan je het jaar echt goed afsluiten!