Kerstpakket Thank You – Bedankt!

Het Kerstpakket Thank You - Bedankt! is voor de Toppers!

Kerstpakket Thank You – Bedankt! is een pakket voor alle medewerker waar het bedrijf op heeft kunnen steunen. 2020 is voor iedereen een bewogen jaar geweest. Een extra ‘bedankje’ is dan ook zeker op z’n plaats. Met Kerstpakket Thank You – Bedankt! geef je niet alleen een stijlvol kerstpakket, maar tevens een kerstgeschenk waar iedereen wat aan heeft. Van een draadloze earbuds met sfeerkaar, een powerbank met luxe winterdeken tot een tube speaker en draadloze charger van bamboe. Met het Kerstpakket Thank You maak je echt iedereen blij!

Prijs vanaf € 55,00*

Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Thank You zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten nog interessant?

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!

Met dit kerstpakket nemen we je mee op reis langs een aantal continenten. Geniet van de grenzeloze keuken. Een eindejaarsgeschenk voor iedereen die van lekker eten houdt!

Ben je op zoek naar een trendy kerstpakket? Dan is het Ice Winter pakket echt iets voor jullie. Trendy, eigentijds en met mooie geschenken en onderdelen.