Kerstpakket Toscaanse Kerst

Met Kerstpakket Toscaanse Kerst nemen we je mee naar Toscane!

Toscane, wie houdt er niet van? Met Kerstpakket Toscaanse Kerst nemen we je mee naar dit prachtige deel van Italië. Het Kerstpakket Toscaanse Kerst brengt je al het goede uit de Italiaanse keuken! Met dit kerstgeschenk wordt het genieten met de hoofdletter G! Het Kerstpakket Toscaanse Kerst is in diverse vormen af te nemen. Als hoofdcadeau kun je kiezen voor een fraaie Poef met Italiaans design, een sfeervolle vaas met verlicht touw of een prachtig Toscaans bijzettafeltje. Daarnaast bevat het Kerstpakket Toscaanse Kerst natuurlijk allerlei smakelijke Italiaanse verrassingen waar iedereen blij van wordt!

Prijs vanaf € 57,50*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Toscaanse Kerst zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten nog interessant?

Kerstpakketten worden vaak gebruikt om medewerkers te bedanken voor de inzet. Het Kerstpakket Team Work – One Team is daar uitstekend voor te gebruiken.

Dit is het Kerstpakket voor fijnproevers. Met dit uitgebreide Tapas pakket wordt iedere visite een feestje! Een kerstgeschenk met fraaie hoofdcadeaus en lekkere gerechten.

Ben je op zoek naar een trendy kerstpakket? Dan is het Ice Winter pakket echt iets voor jullie. Trendy, eigentijds en met mooie geschenken en onderdelen.