Kerstpakket Webshop

Kies een geschenk naar keuze in een op maat gemaakte webshop!

Met de Kerstpakket Website kunnen je medewerkers zelf online het Kerstpakket uitzoeken. Een ideaal alternatief voor het traditionele kerstpakket. De Kerstpakketten Webshop kan volledig naar wens worden ingevuld, waarbij er zelfs goede doelen of een kindergedeelte kan worden opgenomen. Ook is het mogelijk om bepaalde samengestelde Kerstpakketten op te nemen of bijvoorbeeld een Verrassingspakket. De Kerstpakket Webshop is bedoeld voor bedrijven met meer dan 150 medewerkers.

Keuze uit geselecteerde kerstpakketten
Voor kleinere bedrijven is er een alternatief mogelijk, waarbij men een keuze kan maken uit een aantal geselecteerde Kerstpakketten die op een website staan.

Twee in één
Je kunt de vouchers van de Kerstpakket Webshop toevoegen aan een leuke Kerst-Borrelbox. Ook is het mogelijk een interactieve online Kerstborrelshow te boeken, waarbij de Kerstborrelboxen worden gebruikt. Samen met de voucher is het totale pakket een mooi online alternatief voor het kerstpakket en de kerstborrel in één!

Prijs op aanvraag.

Wil je meer weten over het online Kerstpakketten Webshop concept? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoon 010 – 750 4401. Je bent van harte welkom in onze Kerstpakketten-showroom in Schiedam. Daar kunnen we je naast de diverse Kerstpakketten en Kerst-borrelboxen, tevens een demonstratie geven van de online Kerstpakket Webshop.

Wellicht vind je deze Kerstevents nog interessant?

Een Online Kerstmarkt… dat is Kerst vieren anno 2020. Bezoek virtueel de vele kraampjes en kies je cadeau. Binnenkort beschikbaar!

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die helemaal naar wens en budget worden samengesteld. Diverse thema’s mogelijk.

Zelf je Kerstcadeau uitzoeken op jullie eigen Kerstmarkt. Zie je het al voor je? De live Kerstmarkt is mogelijk vanaf 200 gasten.