Kerstpakket Winter Barbecue

Het Kerstpakket Winter Barbecue is er eentje voor stoere mannen!

Het Kerstpakket Winter Barbecue is een stoer pakket waarin de barbecue de hoofdrol speelt. Maar dan wel de portable barbecue, die je makkelijk mee kunt nemen naar het strand of de hei. Dit kerstgeschenk bevat allerlei lekkere items die iedereen lust. Het Kerstpakket Winter Barbecue wordt veel geleverd aan bedrijven waar veel mannen werken. Vaak leveren we dan voor de dames een alternatief kerstpakket, bijvoorbeeld Art of Nature. Het Kerstpakket Winter Barbecue kent drie hoofdcadeau’s: een opvouwbare barbecue met bbq-spatel, een hele leuke ronde picknick barbecue met spatel of een fraai barbecueset met een kerntemperatuurmeter en divers barbecuegerei.

Prijs vanaf € 55,00*

(*) Exclusief BTW. Tegen meerprijs kunnen we het pakket thuisbezorgen, inclusief track & trace.

Bezoek onze Kerstpakketten Showroom

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze Kerstpakketten Showroom. Tijdens je bezoek kun je alle producten van het Kerstpakket Winter Barbecue zien en zelf je voorkeurspakket samenstellen. Je bezoek wordt een echte X-mas Experience, omdat we je gelijk onze Online Kerstshows laten zien, die we vanuit onze studio  kunnen brengen.

Wellicht vind je deze kerstpakketten ook interessant?

Een kerstpakket of eindejaarsgeschenk helemaal in het thema van Toscane. Geniet van de smakelijke Italiaanse keuken. Een ideaal cadeau dat je vaak zult gebruiken.

Dit kerstpakket is gebaseerd op het thema duurzaam en natuur. Een fraai pakket waarover is nagedacht. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. In diverse prijs-categoriën.

Dit kerstpakket kan je uitstekend combineren met één van onze live- of online kerstevents. Het thema Cozy Winter staat voor knus, warmte, sfeervol en bovenal gezelligheid!