Live Kerstmarkt

Wij organiseren live Kerstmarkten voor bedrijven.

Samen met onze zusterbedrijven Advance Events en Festival op het Bedrijf, zijn we zeer actief in de organisatie van live Kerstmarkten voor bedrijven. We hebben alles dat voor een Kerstmarkt nodig is, in eigen beheer. Van stretchttenten tot Kersthuisjes en van Kerstdecoraties tot Foodtrucks.

Dit jaar geldt een minimum aantal deelnemers van 200 personen voor de organisatie van een Live Kerstmarkt. Het bestedingsbedrag per persoon zal boven de € 35,00 moeten liggen. Daarnaast zijn er organisatiekosten van toepassing. Dit alles is nodig om te zorgen dat jullie Kerstmarkt volledig Coronaproof kan worden uitgevoerd. Hiermee zijn immers flink wat extra kosten gemoeid.

Wanneer je een offerte wilt hebben voor jullie Live Kerstmarkt, komen we eerst graag op locatiebezoek. Tijdens dit bezoek kunnen wij inschatten of een Live Kerstmarkt conform de Covid-19 voorwaarden op jullie locatie mogelijk is. Er is heel wat ruimte nodig om de 1,5 meter te waarborgen en alle Kerststalletjes voldoende ruimte te geven. 

Mocht je voor een Live Kerstmarkt hebben gekozen en wordt de toestemming hiervoor  door de overheid toch nog teruggedraaid, dan zetten wij jullie kerstevent om naar een Online Kerstmarkt. Die is net zo leuk en heeft dezelfde kerstgeschenken als de live versie. 

De Kerstmarkt heeft de volgende onderdelen:

Prijs op aanvraag.

Wil je meer weten over Live Kerstmarkten voor bedrijven? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoon 010 – 750 4401. Je bent van harte welkom in onze Kerstpakketten-showroom in Schiedam. Daar kunnen we je naast de diverse Kerstpakketten en Kerst-borrelboxen, tevens een demonstratie geven van de online Kerstpakket Webshop.

Wellicht vind je deze Kerstevents nog interessant?

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken die helemaal naar wens en budget worden samengesteld. Diverse thema’s mogelijk.

Prijs op aanvraag

Een Online Kerstmarkt… dat is Kerst vieren anno 2020. Bezoek virtueel de vele kraampjes en kies je cadeau. Binnenkort beschikbaar!
 

Het Kerstpakket uitzoeken op de Kerstpakket Webshop. Een online concept voor bedrijven die de medewerkers zelf laten kiezen.

Prijs op aanvraag