Livestream studio huren

studio-met-loungesetting-onlinestudio-livestreamstudio-livestreaming-sfeervolle-studio-rotterdam

Onze Livestream studio is ook te huur

Wil je onze Livestream Studio Huren? In ons bedrijfspand te Schiedam hebben wij sinds kort een livestream studio laten maken. Deze livestream studio wordt gebruikt voor de opnames van onze eigen online borrelshows . Tussendoor is de studio ook te huur voor derden. De inrichting van de studio is eenvoudig aan te passen naar bijvoorbeeld een webinar, presentatie of HR-bijeenkomst.

Faciliteiten in onze Livestream Studio

Livestreaming techniek

De studio is voorzien van diverse livestreaming techniek. Onze technische partner Luxonos heeft het technische beheer van de studio in handen. Samen met Luxonos brengen wij een compleet pakket, waarmee jullie livestream tot in de puntjes geregeld wordt. Van techniek tot decor en van eventuele gastsprekers tot hospitality.

De studio is voorzien van drie beweegbare en op afstand bestuurbare camera’s. Ook de volledige licht- en geluidstechniek is aanwezig. Daarnaast zijn er twee grote LCD-schermen en is er ook een ‘afkijkscherm’ voor de sprekers zelf.

Luxonos kan jullie tevens helpen wanneer het gaat om extra voorzieningen die nodig zijn. Ook qua achtergronden en inrichting kunnen we precies hetgeen brengen dat voor jullie livestream nodig is. Bel ons voor een offerte.

livestreamstudio-online-studio-huren-livestream-onlineevent-event-evenement-opnames-uitzending
livestream-streaming-online-event-onlineexpert-studio-onlinestudio-livestreamstudio-zakelijk-onlinevent-advance-events

onze Livestream studio huren?

De livestream studio is ook eenvoudig qua inrichting aan te passen aan het type online event dat jij gaat organiseren. Middels allerlei theaterdoeken, decordoeken en decoritems kunnen we binnen no-time de desgewenste sfeer creëren.

Kies je voor de moderne look van de basis inrichting, of heb je liever een stijlvolle ambiance met zwarte theaterdoeken en witte voile. Of ga je voor de stoere look met een stenen muur en vlakkenkasten met sloophout?

Alles is mogelijk! Samen met jou zorgen wij ervoor dat je online evenement tot in ieder details wordt geregeld. We ontzorgen je, nemen je graag dingen uit handen en geven je natuurlijk volop tips en adviezen. Kortom; jouw online evenement is bij ons in deskundige handen! Meer weten? Bel ons via 010 – 750 4401.

Neem contact met ons op!

Laat ons weten of je de Livestream Studio wilt huren