Wist je dat je bij Event@Home Box ook terecht kunt voor MVO give-aways en Eco-geschenken? Voor een bekende Universiteit bedachten wij een MVO give-away, speciaal voor de gasten van de opening van het nieuwe Academisch-jaar. Het thema van het programma was “Making Minds Matter”, ofwel het belang van het nadenken voor de toekomst van de wereld. In dat kader bedachten wij een aantal MVO give-aways. Één daarvan was een eco-vriendelijk papieren goodiebag, met daarin een groene waterfles, vervaardigd van gerecyclede pet-flessen. Tevens zat er in de MVO give-away een douche-zandloper. Een ideale gimmick waarmee je 4,5 tot 5 minuten douchetijd krijgt en er aanzienlijk wat water wordt bespaard.

In de ECO goodiebag zat tevens een flesje Earthwater. Ken jij het verhaal van Earth Water al? Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je alleen of je EARTH Water wilt drinken. 100% van de nettowinst die zij realiseren met de verkoop van Earth Water, dragen ze namelijk af om waterprojecten te financieren. Ze investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus de Earth Water producten en help mee om schoon drinkwater te creëren. EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, reeds een bedrag van €
1.500.988,75 kunnen doneren, waarmee verschillende waterprojecten zijn gefinancierd. met onze MVO give-aways proberen we dit soort doelen extra te ondersteunen!

En natuurlijk zat er ook wat lekkers in de MVO give-away. Gekozen was voor een Eat Natural proteïne reep en een zakje Bites we Love crunchy green peas. Een natuurlijk tussendoortje op basis van geroosterde groene erwten.Subtiel gekruid met zeezout en zwarte peper. Zeezout en zwarte peper doen het altijd goed op een borrelsnack. Maar op deze Crunchy Green Peas komen ze pas echt goed los. Dat komt omdat geroosterde erwten zo lekker licht en knapperig zijn. En daarmee een perfecte basis voor subtiele, natuurlijke kruiden als Sea Salt & Black Pepper. Deze snack hack zit bomvol plantaardige eiwitten en is rijk aan vezels, maar ook 60% minder vet dan vergelijkbare groentesnacks.

Het totale duurzame relatiegeschenk zoals hierboven omschreven, kunnen wij bij 250 stuks al leveren voor onder de € 15,00! Wil jij ook MVO Give-aways voor je evenement of online bijeenkomst? Event@Home Box kan je hierbij zeker helpen. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bel met onze klantenservice 010  – 750 4401.