Je bekijkt nu Nieuwe website!

Nieuwe website!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is ie er: de nieuwe website! Voor iedere box en ieder pakket hebben we een productpagina gemaakt. Op deze pagina vind je een foto van de inhoud en binnenkort ook sfeerfoto’s van de box. Tevens geven we een duidelijke omschrijving van de items die in de box zitten.

Onder iedere box staat de prijs vermeld, waarbij er meestal drie prijzen zijn genoemd. De groene prijs is een prijs gebaseerd op afname van meer dan 100 boxen of pakketten. Daaronder staan de prijzen voor afname van 20 tot 49 en van 50 tot 99 boxen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Vervolgens vind je een overzicht met de specificatie per product, inclusief een stukje achtergrond van de fabrikant. Ook noemen we diverse extra’s waarvoor je kunt kiezen, zoals bedrukte doosjes, leuke persoonlijke kaartjes en dergelijke. Ook geven we nadere uitleg over het bezorgsysteem.

Op de website kun je boxen in diverse hoofdcategorieën vinden:

  1. Brievenbusboxen
  2. Borrelboxen
  3. Online event boxen
  4. Feestboxen
  5. Zomerboxen
  6. Winterboxen
  7. Speciale momenten boxen
  8. Vers borrel boxen
  9. Kerstpakketten & Eindejaarsgeschenken (binnenkort)

Wellicht kom je ergens op de site nog een ‘foutje’ tegen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer je ons dit laat weten, zodat wij dit direct kunnen aanpassen. Je kunt ons mailen of bellen via 010 – 750 4401.