De Online Kerst-Borrel-Show

Dé online Kerst-Borrel-Show die je voor geen goud mag missen!

Samen met al je collega’s de sterren van de hemel zingen, terwijl je je verborgen origami talent laat zien in een wedstrijd met je afdelingschef. Tijdens de Online Kerst-Borrel-Show kan het allemaal! Samen met collega’s gezellig borrelen tijdens een online VrijMiBo, waarbij je deelneemt aan een bijzondere, spectaculaire, energieke en dynamische online ervaring! En dat allemaal live op het digitale web! In combinatie met één van onze kerstborrelboxen, vol lekkers en interactieve gimmicks, worden jij en je collega’s letterlijk onderdeel van deze bijzondere Kerst-Borrel-Show.

Het paradepaardje van de online shows – de Online Kerst-Borrel-Show! speciaal voor Kerst wordt deze energieke borrelshow volledig in een feestelijk kerstjasje gestoken. Het decor omvat een winterse setting met kerstbomen, een winterhuisje, sleeën, ski’s en meer winterse gezelligheid! En natuurlijk kerstbomen met talloze lichtjes. 

De Online Kerst-Borrel-Show is een spectaculaire digitale “liveshow“ die vanuit onze eigen eventstudio wordt uitgezonden. Tijdens de Kerst-Borrel-Show wordt je meegenomen in de wereld van fun, pleasure, doe-opdrachten, verrassende ontmoetingen en bijzondere competities. Inclusief de afterparty duurt de show 90 minuten.

De KerstBorrel Show is één en al live, maar dan virtueel uitgezonden. Het is dus zomaar mogelijk dat je tijdens de uitzending samen met je collega ineens midden in een karaoke wedstrijd staat! Ga op het puntje van je stoel zitten, laat je hersens alvast kraken, pak je Kerst-Borrelbox erbij en maak je klaar voor deze waanzinnige rollercoaster… In rap tempo vliegen de quizvragen je om de oren, sta je ineens midden in een muziekworkshop en maak je kans op mooie prijzen. Let’s party! De Kerst-Borrel-Show, een waanzinnige show die verrastverbaast en verbindt!

Hoe ziet jullie online X-mas Borrelshow er uit?

Aftelklok
Vanaf vijf minuten voordat jullie show start, is er al een ‘aftelklok’ zichtbaar. Ook laten we muziek horen. Een mooi moment voor alle kijkers om alles te checken. Tevens vragen we iedereen om alvast in te loggen bij het showplatform, waarmee je later als kijker interactief kunt meedoen.

Warm welkom & interview directie of MT
Zodra de aftelklok op 0 terecht komt, gaat de show van start. De Showmaster heet iedereen hartelijk welkom. We starten eerst met een kort interview met jullie directie of MT. Dit kan live in de studio maar ook ‘op afstand’ digitaal. Zelfs een vooraf gemaakte vlog kan hierin een rol spelen.

De interactieve Kerst-Borrel-Show 
Nadat alle uitleg is gegeven, start de show in een razend tempo. Diverse spelrondes volgen elkaar op en binnen de kortste keren staat de studio echt volledig op z’n kop! Fun, fun en nog eens fun! Tijdens de show speelt het publiek een belangrijke rol. Het is één en al interactie en op het beeldmozaïek ziet iedereen elkaar op het scherm.

Swingende afterparty
Nadat de hoofdprijzen zijn uitgereikt en het laatste showblok is afgerond, is het tijd voor een swingende afterparty met de virtuele DJ. Waar kiezen jullie voor? Worden het dance classics, top40 muziek of lekkere kersttoppers?

X-Mas Borrelshow in High Speed Modus!

De meest energieke X-mas Borrelshow van Nederland! Het ideale online format voor jullie kerstfeest, eindejaarsfeest of personeelsfeest! 

  • Volop interactie
  • Verbinding met een en al fun and pleasure
  • De leukste (kerst)muziek met X-mas meezingers
  • Bijzondere quizvragen, inclusief maatwerk
  • Te gekke teamopdrachten
  • Interactieve Music Lottery
  • Een karaoke-cam
  • Verrassende interactie met alle deelnemers
  • Onverwachte ontmoetingen
  • Kilo’s sneeuw en superleuke prijzen!

Een Kerst-Borrel-Show die verrast, verbaast en verbindt!

Het publiek speelt een belangrijke rol!
We nemen je mee op een interactief avontuur van 1,5 uur. Na een welkom door de showmaster, volgt een interview met het MT of de directie. Hierna gaat de show van start. In hoog tempo nemen we je mee in een reis vol verrassende ontmoetingen en momenten, waarbij alle kijkers live een belangrijke rol spelen en dus volop meedoen. Er zijn te gekke doe-opdrachten en bijzondere competities waarin de collega’s het tegen elkaar opnemen!
 
Interactief & maatwerk
Via de mobiele telefoon kun je als kijker interactief meedoen en bijvoorbeeld stemmen tijdens de quiz of keuzes bepalen tijdens de lottery!  
 
Mooie prijzen & Swingende afterparty
Voor dat je er erg in hebt, spelen we de finale ronde waar je kans maakt op de hoofdprijs. De show wordt afgesloten met een swingende afterparty met de DJ. Je mag hierbij zelf kiezen welke muzikale sfeer je wilt hebben: Clubdisco, Eighties & Nineties of Summertime! 
 
Pleasure and Happy Feelings! Zo vrolijk zijn we nog nooit de kerst ingegaan!
 

Ook mogelijk als Eindejaarsborrelshow of Winter Wonderland Borrelshow 

Het format van de Online Kerstborrelshow kan ook in andere thema’s worden uitgevoerd. De Online Borrelshow kan ook worden uitgevoerd als Eindejaar-Borrelshow, Nieuwjaar-Borrelshow, Happy New Year feestshow of als Winter Wonderland Borrelshow. We hebben prachtige winterse decors, bestaande uit driedimensionale winterhuisjes, grote fotodoeken met winterse afbeeldingen, losse decoratie rekwisieten zoals ski’s, sledes, sneeuwdekens, schaatsen en nog veel meer. Tijdens de Kerst-Borrelshow voegen we daar verlichte kerstbomen, kerstcadeaus en kerststerren aan toe. Zelfs een sneeuwmachine hebben we in huis! Let it snow!
 

Prijs op aanvraag

We hebben diverse shows, die vanuit onze eigen online event studio worden uitgezonden. De basisshow wordt altijd helemaal op maat voor jullie gemaakt. Stuur onderstaand formulier om een offerte te ontvangen. Kijk ook eens bij onze borrelpakketten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes ook interessant?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Ook te verkrijgen als superleuke Kerstshow!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Weer zo’n online live show, die ook in Kerst- en Nieuwjaarseditie te verkrijgen is. Interactief en super gezellig. Inclusief spel-element.