Escape the Firm Teambuilding

Escape the Firm - Spanning en sensatie met deze online teambuilder!

Escape The Firm gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Om het digitale mysterie op te lossen, bouw je met je team een eigen datacenter met 4 servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is, want gelijk zijn er allerlei vragen. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar kan je die stem wel vertrouwen?

Jullie krijgen een pakketje met raadselachtige inhoud toegestuurd. In teams van 3 tot 6 personen, die online met elkaar verbonden zijn, moet dit mysterie worden opgelost. Hiervoor krijg je maximaal 90 minuten. Gedurende de game moet je online en offline informatie zien te verstrekken en komen jullie in aanraking met machtige databeheerders! Alle servers zijn met elkaar verbonden, communicatie en samenwerking is dus essentieel. Uiteindelijk moeten jullie de locatie van de Firm zien te vinden! Het spel is vergelijkbaar met de spanning tijdens een escape room.

Prijs op aanvraag.

Wil je meer over dit online bedrijfsuitje weten? Ga dan naar onze uitjespartner https://uitjesbazen.nl/online-escape-room-spelen/Je kunt ook alvast bekijken welke borrelbox je graag bij ons zou willen bestellen.

Wellicht vind je deze online teamuitjes ook interessant?

Het meest spannende online teambuildings-programma. Je werkt in teams van 5 personen en samenwerking is essentieel!

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.