Escape the Firm OnlineTeambuilding

Escape the Firm online Teambuilding - spannend en leuk

Escape The Firm online teambuilding gaat helemaal over digitalisering, data en privacy. Dit is een van de spannendste online bedrijfsuitjes van dit moment! Het spel wordt gespeeld in teams van 3 tot 6 personen. Om het digitale mysterie op te lossen, bouw je samen met je team een eigen datacenter met 4 servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is, want gelijk zijn er allerlei vragen. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar kan je die stem wel vertrouwen?

Bijzondere attributen voor dit online teamuitje 

Voordat de Escape The Firm online Teambuilding begint, krijgt iedereen thuis eerst een pakket met raadselachtige inhoud toegestuurd. De teams, die online met elkaar verbonden zijn, moeten gezamenlijk het mysterie oplossen en iedereen speelt daarin een belangrijke schakel. Als team heb je maximaal 90 minuten om het mysterie op te lossen. Gedurende Escape the Firm Online Teambuilding  moet je online en offline informatie zien te verstrekken en komen jullie in aanraking met machtige databeheerders! Alle servers zijn met elkaar verbonden, communicatie en samenwerking is dus essentieel. Uiteindelijk moeten jullie de locatie van The Firm zien te vinden! Escape The Firm online Teambuilding is feitelijk een hele moderne versie van het bedrijfsuitje ‘Escape Room’. 

Begeleiding tijdens het spel 

Tijdens het online teamuitje is er altijd hulp en begeleiding door de gamemasters. Zij houden op afstand toezicht op het verloop van het spel en zijn ook altijd te bereiken voor advies en vragen

Tarief informatie Escape the Firm bedrijfsuitje

Prijs op aanvraag. Vraag nu een offerte aan via het formulier hieronder.

Ook een leuke borrelbox mag natuurlijk niet ontbreken. We horen graag welk borrelpakket jouw voorkeur heeft. De items die voor het online bedrijfsuitje nodig zijn, worden in de borrelbox naar de gasten toegestuurd. Vul onderstaand formulier in en vraag een offerte aan. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere interessante bedrijfsuitjes en online teamactiviteiten

Het meest spannende online teambuildings-programma. Je werkt in teams van 5 personen en samenwerking is essentieel!

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.