Online Foute Bingo Show

De Online Foute Bingo Show - even weg uit de sleur van alledag!

De Online Foute Bingo Show – één van de meest hilarische online bedrijfsuitjes van dit moment! Het is tijd om even een roze bril op te zetten! Met de online versie van de Foute Bingo Show halen we je even uit de sleur van alledag. Het is tijd om te ontspannen, tijd om te lachen en dus tijd voor de Foute Bingo Show!

Voor deze online game wordt gebruik gemaakt van Google hangout. Zie je het al voor je? Iedereen zit thuis klaar met een bingokaart braaf te wachten op het eerste getalletje dat wordt gedraaid. Dan ineens volgt de verrassing.

Een presentator in een gelikte outfit neemt je mee in een dynamische Foute Bingo Show, waarin je gave gadgets kunt winnen! Er zijn 5 verschillende ronden. Kan jij goed dansen? Dat is maar goed, want wie weet win jij de dansronde! Ook de bingokaart wordt tijdens de Foute Bingo Show op een bijzondere wijze gebruikt. Ooit wel eens gehoord van de zigzagbingo?

Prijs Foute Bingo Show op aanvraag

We maken graag een offerte voor jullie Foute Bingo Show. Vul onderstaand formulier in en geef ons zoveel mogelijk informatie over de doelstelling, het aantal deelnemers, aard van de deelnemers en jullie eigen wensen. Wij zorgen natuurlijk ook voor een bijpassende borrelbox naar keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes nog interessant?

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen oo