Livestream studio huren

Onze Livestream studio is ook te huur

Wil je onze Livestream Studio Huren? In ons bedrijfspand te Schiedam hebben wij sinds kort een livestream studio laten maken. Deze livestream studio wordt gebruikt voor de opnames van onze eigen online borrelshows . Tussendoor is de studio ook te huur voor derden. De inrichting van de studio is eenvoudig aan te passen naar bijvoorbeeld een webinar, presentatie of HR-bijeenkomst.

Faciliteiten in onze Livestream Studio

Livestreaming techniek

De studio is voorzien van diverse livestreaming techniek. Onze technische partner Luxonos heeft het technische beheer van de studio in handen. Samen met Luxonos brengen wij een compleet pakket, waarmee jullie livestream tot in de puntjes geregeld wordt. Van techniek tot decor en van eventuele gastsprekers tot hospitality.

De studio is voorzien van drie beweegbare en op afstand bestuurbare camera’s. Ook de volledige licht- en geluidstechniek is aanwezig. Daarnaast zijn er twee grote LCD-schermen en is er ook een ‘afkijkscherm’ voor de sprekers zelf.

Luxonos kan jullie tevens helpen wanneer het gaat om extra voorzieningen die nodig zijn. Ook qua achtergronden en inrichting kunnen we precies hetgeen brengen dat voor jullie livestream nodig is. Bel ons voor een offerte.

online-studio-livestreamstudio-livestreaming-studiohuren-schiedam-rotterdam-onlinestudio

onze Livestream studio huren?

Ga jij binnenkort een Livestream organiseren? Of staat er een online webinar, HR-meeting of ander online evenement op de agenda en ben je op zoek naar een Livestream Studio? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze studio is regelmatig beschikbaar voor opnames door derden.

De basis huurprijs van de studio ligt op € 1.750,00 exclusief BTW, gebaseerd op maximaal 1,5 uur uitzending. Is de techniek langer nodig, voor bijvoorbeeld voorbereidingen, dan wordt dit per uur doorberekend. Ook aanvullende onderdelen zoals content-creatie, editing, regie e.d. zijn op basis van een uurtarief.Dit is inclusief streaming tot 150 gasten.

Voor de hospitality brengen wij € 25,00 per persoon in rekening. Voor dit bedrag heb je onbeperkt koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen en een ontbijtbox of lunchbox.

Neem contact met ons op!

Laat ons weten of je de Livestream Studio wilt huren