Online muzikale Bingo

De Online Muzikale Bingo - Lallen en Bingoballen in the Mix!

De Muzikale Bingo is een ideaal programma voor je online borrel of teammeeting. Quizmaster en pianovirtuoos Guus van Marwijk brengt een swingend muzikaal programma, waar je uit volle borst kunt meezingen! Naast de versie van 1 uur, is er ook een korte versie van een ½ uur.

Bij de muzikale bingo draait het niet alleen om getalletjes, maar om artiesten en hun muziek. De bingokaart bevat allemaal portretten van artiesten. Wordt het nummer gespeeld van een artiest die op je kaart staat, kan je ‘m wegstrepen. Is er een bingo, dan kun je de URL van je bingokaart in de chat naar Guus sturen. Hij checkt ‘m en als het goed is heb je Bingo! De entertainer zorgt er dan voor dat je in de spotlight wordt gezet, waarbij alle collega’s voor je juichen. Vooraf kunnen we afspreken welke prijsjes jullie ter beschikking stellen.

De bingo werkt als volgt: je krijgt vooraf een link, die je kunt doorsturen naar de deelnemers, waarmee zij een unieke bingokaart genereren. Je kunt spelen via je desktop, waarbij je de bingokaart in de webbrowser opent en daarnaast een Zoom of Teamsessie bijwoont (beeldscherm delen) om je collega’s te zien. Je kunt ook je telefoon gebruiken om de bingokaart te downloaden en dan via je desktop of laptop de beeldmozaïek bekijken. Speciaal voor het einde van het jaar komt er een kerst- en oudejaarseditie.

Prijs op aanvraag

Vanaf 50 personen te boeken. Vraag een offerte aan. Wij zorgen dan natuurlijk graag voor bijpassende borrelboxen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Online Bedrijfsuitjes ook interessant?

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Ook te verkrijgen als superleuke Kerstshow!