Online Carnaval Show

Online Carnaval Show Organiseren met impact!

Wil jij een online carnaval show organiseren met impact? Eentje waarover je collega’s of verenigingsgenoten nog lang napraten? Een Carnavalsfeest dat men echt nooit meer zal vergeten? Zo’n Carnavalsparty waar iedereen even alle Corona-beslommering van zich af kan laten vallen? Met z’n allen lekker ontspannen, lachen en gezellig met elkaar bezig zijn? Dan is onze Online Carnavals Show echt iets voor jullie! Deze online carnavalsshow kenmerkt zich door interactie, plezier en gezelligheid! De presentator heet je van harte welkom, waarna een kort woordje volgt.

Daarna racen we in rap tempo door 30 quizvragen met geniale filmpjes waar niemand het bij droog houdt. In de quiz is het niet alleen carnaval, want ook leuke algemene thema’s komen voorbij! Na de pubquiz volgt de prijsuitreiking voor de Best Dressed Award… wie heeft zich het leukst uitgedost? Voor hem of haar hebben we een leuke prijs beschikbaar!

Na de prijsuitreiking gaat het dak eraf met de virtuele party act van het Foute Skipakken Party Team. Zij nemen je een half uur mee naar een Carnavalsavond waar de vonken vanaf vliegen! Vieze Jack, Lamme Frans, Carnavalhits van toen en nu… het wordt een online megafeest! Tijdens dit doldrieste virtuele Carnavalsfeest zie je al je collega’s op de beeldmozaïekjes staan hossen in de woonkamer. Je zult zien, binnen no-time staat bij iedereen de woonkamer op z’n kop en staat iedereen, jong en oud, mee te hossen. Onze Online Carnaval Show kun je boeken met leuke borrelboxen die naar de mensen thuis worden gestuurd.

Prijs Online Carnaval Show:

Startbedrag online carnaval show € 500,00 exclusief BTW (dit is tot maximaal 50 personen)
Bij groepen > 50 personen is de meerprijs € 10,00 per persoon voor de online carnaval show (excl. BTW)

Bekijk hier welke borrelbox je aan het programma wilt toevoegen.
Bekijk ook eens de overige online bedrijfsuitjes die je via ons kunt boeken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes nog interessant?

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen oo