Online Mindhackshow

Online Mindhackshow als virtueloe borrelshow of digitaal teamuitje

Nu er steeds meer mensen vanuit huis werken, organiseren ook grote bedrijven steeds vaker online bijeenkomsten voor de medewerkers. De online Mindhack Show met Victor Mids is één van de pareltjes, waarmee je het online publiek echt kan  overdonderen. Een online beleving met impact! Victor brengt online een interactieve show, waarin de deelnemers door middel van het quizelement ook zelf écht onderdeel zijn van de magische wereld van Victor.

De Mindhack Show wordt live gepresenteerd vanuit onze eigen studio en zit vol met verwondering, verbijstering en magie. Tijdens de uitzending neemt Victor live contact op met verschillende deelnemers, om die vervolgens bij zijn interactieve experimenten te betrekken. Lukt het Victor Mids om via de digitale snelweg het brein van jou en je collega’s te hacken? Een supergave online mindhackshow waarover men nog lang zal napraten.

Prijs op aanvraag

Deze show behoord tot de hoogste categorie. Het is een kostbare show, maar de show heeft zoveel impact dat het dit tarief dubbel en dwars waard is! Het is ook mogelijk om alle kijkers als geschenk een boek van Victor Mids toe te sturen. Een leuk magisch cadeau. Vaak wordt deze show als onderdeel van een totaalprogramma geboekt. Ga naar https://www.advance-events.nl/ voor een offerte voor jullie online evenement met Victor Mids.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze boxen nog interessant?

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!