Online Mindhackshow

Online Mindhackshow als virtueloe borrelshow of digitaal teamuitje

De online Mindhack Show met Victor Mids is één van de pareltjes, waarmee je het online publiek echt kan  overdonderen. Een online act met impact die jullie online-event onvergetelijk maakt! Victor Mids is illusionist en (niet praktiserend) arts en juist deze innovatieve combinatie maakt zijn optredens uniek! Hij brengt illusie en wetenschap op een bijzondere wijze samen. Tijdens online zakelijke congressen, webinars en andere soorten events, behandelt hij thema’s op maat, zoals beïnvloeding, perceptie, neuromarketing en communicatie. Laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt…

Inmiddels hebben wij de online Mindhackshow van Victor Mids al vele malen mogen verzorgen voor allerlei soorten online events. Zijn show is een geweldige energizer van circa 30 minuten, die ieder online event of show een extra dimensie geeft. 

De gasten worden letterlijk bij de show betrokken

Tijdens zijn online Mindhackshow zoekt Victor Mids altijd 2 of 3 online-kijkers die hij vervolgens ‘live’ bij zijn show betrekt. Middels het spotlighten halen we de gasten de studio in, waarna ze onderdeel worden van Victor z’n Mindhackshow. Lukt het Victor Mids om via de digitale snelweg het brein van jou en je collega’s te hacken? Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Vanuit onze livestream studio of vanuit jullie eigen studio

De Mindhack Show van Victor kan plaatsvinden in onze eigen livestream studio. Het is ook mogelijk dat Online Mindhackshow van Victor Mids in jullie eigen studio plaatsvindt. Het genoemde tarief is zonder studiokosten en boekingsfee.

Tarief informatie

Deze show behoord tot de hoogste categorie. De kosten liggen > de 10K. Neem van ons aan dat de show dit tarief dubbel en dwars waard is! Je hebt niet alleen een bekende Nederlander in je online event, maar brengt je gasten daarnaast iets unieks! Het is ook mogelijk om alle kijkers als geschenk een boek van Victor Mids toe te sturen. Een leuk magisch cadeau. Vul onderstaand aanvraagformulier in als je een offerte wilt ontvangen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere leuke online teamactiviteiten en digitale bedrijfsuitjes

Robin Matrix is een illusionist die al heel wat online events heeft voorzien van een magisch moment. Robin is specialist in Mind-Illusie en Magic.

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!