Online PopQuiz Show

Met de Online PopQuiz Show maak je er een geweldig feest van!

De Online PopQuiz Show is zo’n concept waar je niet omheen kunt als je op zoek bent naar Feestgarantie! Robin van Beek, bekend als vocalcoach van The Voice of Holland, heeft samen met zijn muzikale crew een waanzinnig feestconcept bedacht waar de vonken vanaf vliegen!

De online PopQuiz Show draait, de naam zegt het natuurlijk al, om een muzikale PopQuiz. Middels de mobieletelefoon als stemkastje kunnen de deelnemers de diverse Quizvragen beantwoorden. De nummers worden natuurlijk gezongen door Robin en een zangeres en natuurlijk mag je uit volle borst meezingen. De Online PopQuiz Show maakt de online borrel tot een echt feest! De show wordt opgenomen in onze eigen studio, waarbij de achtergrond een greenscreen is. Hierdoor kunnen we vrijwel iedere achtergrond in beeld brengen. Dus ook als jullie specifieke wensen hebben voor het decor tijdens de PopQuiz, kunnen we hier leuke dingen mee doen.

Uiteraard leveren wij bij deze borrelshow een rijkgevulde borrelbox naar keuze. De PopQuiz Show kun je tegen een kleine extra vergoeding uitbreiden met een hele leuke Bingo of andere showelementen. De PopQuiz Show is ook beschikbaar als Kerstborrelshow, Eindejaarsborrelshow en Nieuwjaarsshow. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vooral voor de dagen rond de kerst is de vraag naar deze show enorm.

Prijs op aanvraag

De PopQuiz en de Kerst PopQuiz kun je boeken via www.robinzingt.nl Je kunt kiezen uit een live show of een semi live show. Neem contact met RobinZingt.nl op voor nadere informatie.

Wij zorgen graag voor bijpassende borrelboxen.

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen ook!