Online PopQuiz Show

De Online PopQuiz Show - een muzikaal bedrijfsuitje

De Online PopQuiz Show is een swingend bedrijfsuitje waarin muziek de hoofdrol speelt. Dit is veel meer dan een pubquiz! Dit is een online teamuitje dat je kunt inzetten voor de VrijMiBo borrel, een afdelingsbijeenkomst of een bedrijfsfeest voor alle medewerkers. Combineer de online popquiz show met bijvoorbeeld een bingo en een afterparty met de virtuele DJ, en je hebt een volwaardig bedrijfsfeest! De online Popquiz wordt gepresenteert door een zingende showmaster die je gedurende 1,5 uur meeneemt in een muzikale wereld met fun & pleasure.

Popquiz vragen en meezingen

De online PopQuiz Show draait, de naam zegt het natuurlijk al, om een muzikale PopQuiz. Je smartphone wordt ingezet als stemkastje, waarmee je de diverse Quizvragen kunt beantwoorden. De nummers worden live gezongen door de presentator en een zangeres en natuurlijk mag je tijdens dit unieke online muzikale bedrijfsuitje zelf ook uit volle borst meezingen. Dit Online bedrijfsuitje maakt iedere online borrel, teamuitje of bedrijfsbijeenkomst tot een echt feest!

Meerdere sferen mogelijk

De online popquiz show wordt opgenomen in onze eigen studio, waarbij de achtergrond een greenscreen is. Hierdoor kunnen we vrijwel iedere achtergrond in beeld brengen. Er is ook een speciale lente- en zomereditie met een kleurrijk decor van veilingkistjes, zinken emmers met bloemen, tonnen met prikverlichting en dergelijke. Zo wordt de pop quiz een bedrijfsuitje met lentekriebels!

Online Popquiz show met Bingo

Je kunt de digitale Pop Quiz nog leuker maken door er een online Bingo aan toe te voegen. Na een aantal muzieknummers volgt dan een bingoronde waar je mooie prijzen kunt winnen. En natuurlijk leveren wij bij de online Popquiz show een rijkgevulde borrelbox naar keuze.

Tariefinformatie

De online PopQuiz is bedoeld voor groepen vanaf 75 personen. Bij 100 personen moet je denken aan circa € 20,00 per persoon exclusief boekingsfee. Voor de bingo geldt een meerprijs, evenals voor een afterparty met de virtuele DJ. Vul onderstaand formulier in en wij maken graag een maatwerk offerte voor jullie muzikale bedrijfsuitje.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen ook!