Online Teamuitje Moviebusters

In het online teamuitje Moviebusters moet jij de wereld zien te redden!

Online teamuitje Moviebusters is een spannende game die je samen met je collega’s kunt spelen. Kruip in de huid van een “Moviebuster” en beleef dit waanzinnige verhaal. Als Moviebusters komen jij en je collega’s een plan op het spoor. Dit plan blijkt van een Geheim Genootschap te zijn die tijdens de Oscaruitreiking een ‘mindcontrol’ boodschap willen uitzenden, waarmee ze de wereld in hun macht willen krijgen. Aan jou en je collega’s de taak om als Moviebusters de mensheid te redden! 

Tijdens het online teamuitje Moviebusters moet jij de wereld redden!

Door slim te spelen, kun je hun plannen dwarsbomen. Je hebt wel een codewoord nodig om niet onder hun controle te komen. Om erachter te komen wat dit codewoord is, moet je in verschillende films leuke foto, video-opdrachten en raadsels uitvoeren. 

De spelleider zorgt voor de begeleiding van dit bedrijfsuitje

Speel het online teamuitje Moviebusters online met je collega’s. Het programma wordt gehost door een echte quizmaster en je telefoon wordt je bedieningspaneel. Het maakt niet uit waar je bent: iedereen kan meedoen! Het online teamuitje Moviebusters is ideaal om bijvoorbeeld tijdens een VrijMiBo Borrel te spelen. Het kan natuurlijk ook gewoon een keertje tussendoor. Je kunt het programma verlengen door er nog een half uur afterborrel met onze virtuele DJ bij te boeken. 

Tarieven

Vanaf 50 personen: € 20,- p.p.*

(*) Tarieven exclusief BTW en organisatiefee.
Vraag een offerte aan. Wij zorgen als je wilt natuurlijk ook voor leuke bijpassende borrelbox

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere interessant online bedrijfsuitjes en teamuitjes

Een teambuildingspel dat gaat over privacy, digitalisering en data. Is jouw team al helemaal klaar voor de digitale wereld?

Het meest spannende online teambuildings-programma. Je werkt in teams van 5 personen en samenwerking is essentieel!.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!