Remote Teambuilding Experience

Remote Teambuilding - online teambuilding op hoog niveau!

Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in minimaal 10 teams van 5 personen. Dit online teamuitje duurt ongeveer 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek (thuis of op kantoor) mee. Doelstelling is om samen met je team, binnen de gestelde tijd, een groot aantal opdrachten op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten te behalen! Het team kan zelf bepalen wanneer ze het spel gezamenlijk starten.

Vooraf worden de deelnemers ingedeeld in teams van circa 5 personen per team. Ieder teamlid krijgt een envelop thuisgestuurd met allerlei vragenkaarten, puzzelstukken en attributen die bij het bedrijfsuitje horen. Iedere teamlid heeft één deel van het antwoord van alle opdrachten in zijn envelop zitten, dus iedereen speelt een cruciale rol! Vooraf krijgt iedereen een overzicht van de manier waarop andere teamleden te bereiken zijn. Alleen door goed met elkaar te communiceren en samen te werken kunnen de opdrachten opgelost worden.  

Bedrijfsuitje als professioneel teambuilding instrument

Deelnemers loggen eerst in via bijvoorbeeld Zoom voor een welkom en uitleg door de spelleiders. Aan het begin kan ook jullie directeur of teamleider een welkomstwoordje doen. Daarna logt iedereen in bij de teamopdracht middels een unieke code die in de envelop zit. Zodra alle teamleden zijn ingelogd, gaat de tijd lopen en komt de eerste puzzel naar voren.

Hoe nu verder? Dat volgt via de interactieve website. Men krijgt een vooraf bepaald aantal minuten om de vragen te beantwoorden en de opdrachten te vervullen. Dan logt men weer in bij Zoom, waar de winnaars bekend worden gemaakt. We sluiten af met een gezellige online borrel, eventueel met de virtuele DJ (meerprijs)

Tariefinformatie Remote Teambuilding Bedrijfsuitje

Vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag. Vraag vandaag nog een offerte aan via het formulier hieronder. Bekijk ook gelijk eens welke borrelbox je erbij zou willen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online teamactiviteiten ook interessant?

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!