De Virtuele Bedrijfsborrelshow

De Virtuele Bedrijfsborrelshow - Have some fun together!

De Virtuele Bedrijfsborrelshow – het leukste en verrassendste alternatief voor de invulling van jullie kwartaalmeeting, personeelsevent, bedrijfsborrel of VrijMiBo Borrel! De Virtuele BedrijfsBorrelShow is een interactieve spelshow waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen en waarbij je smartphone als stemkastje dient. Met deze virtuele show breng je je collega’s dichter bij elkaar en vergroot je de teamspirit! De bedrijfsborrelshow wordt gepresenteerd door een showmaster en wordt uitgezonden vanuit een professionele livestream-studio. De interactie met het publiek maakt deze virtuele borrelshow uniek! We halen deelnemers letterlijk de studio in, waarbij zij het in allerlei opdrachten tegen elkaar opnemen. 

Speciale lente- en zomereditie van deze borrelshow

Vanaf april brengen wij de Virtuele Bedrijfsborrelshow in een speciale Lente- en Zomeruitvoering. Het decor wordt aangepast met allerlei zomerse attributen. Gekleurde veilingkistjes, kleurrijke decoratie doeken, varens en bloeiende plantjes maken de sfeer compleet! Ook de borrelboxen die we voor de virtuele bedrijfsborrelshow kunnen leveren, worden helemaal op het seizoen aangepast. 

Diverse borrel-thema’s mogelijk

Er zijn diverse thema’s mogelijk. Naast de Lente- of Zomerkriebels, is er ook een speciale Ik hou van Holland show en een speciale Festival@Home Show. Heb je zelf een bepaald thema dat je graag in de show verwerkt ziet? Laat het ons weten. 

Hoe werkt de virtuele bedrijfsborrelshow?

De show is een combinatie tussen een hilarische pubquiz, een spelshow en een borrelshow en duurt ongeveer 90 minuten. Je kunt de borrelshow uitbreiden met een half uur afterparty met de virtuele DJ (meerprijs). De showmaster zorgt voor leuk welkom, waarna vaak een woordje van directie volgt. Hierna wordt het spel uitgelegd en gaan we van start met de 1e ronde waarin 15 vragen beantwoord moeten worden. Tussen de rondes door zijn er interviews of andere content, die vooral in overleg met jullie is gemaakt. Ronde 2 is een Pubquiz, waarbij het bedrijf en de medewerkers de hoofdrol spelen. Na de twee ronden zijn er twee winnaars, die we vervolgens in de studio halen. Zij spelen het eindspel, waarbij ze met de mobiele telefoon als camera in de hand in huis diverse opdrachten moeten uitvoeren. Hilarisch! 

Tariefinformatie

Deze online show wordt volledig op maat voor jullie gemaakt. Geef ons je wensen door, dan maken wij een passende offerte. Vul onderstaand formulier in en omschrijf zo volledig mogelijk je wensen, de aanleiding en doelstelling.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere interessante Online Borrelshows en Virtuele Team Events

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Eventueel uit te breiden met een muzikale bingo.

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?