De Virtuele Bedrijfsborrelshow

De Virtuele Bedrijfsborrelshow - Have some fun together!

De  Virtuele BedrijfsBorrelShow is een interactieve spelshow waarin de deelnemers vanuit huis kunnen meespelen. De smartphone wordt een stemkastje en via de laptop of desktop kan men de show bekijken. De Bedrijfsborrelshow wordt gemaakt in een professionele studio en het is het leukste, wanneer er naast de presentator ook één of twee mensen van het bedrijf aanwezig zijn voor de interactie. Ook de mensen thuis doen natuurlijk volop mee. Zij worden via de livestream in de studio gehaald.

De Virtuele BedrijfsBorrelShow start met een leuk interview met de directie. Hierna gaat de show van start met de 1e ronde, waarin 15 vragen beantwoord moeten worden. Tussen de rondes door zijn er interviews of andere content, die vooral in overleg met jullie is gemaakt.

Ronde 2 is een Pubquiz, waarbij het bedrijf en de medewerkers de hoofdrol spelen. Er zijn diverse vragen, waarbij sommige gaan over de medewerkers zelf. Na de twee vragenronden zijn er twee winnaars, die we vervolgens in de studio halen. Zij spelen het eindspel, waarbij ze met de mobiele telefoon als camera in de hand in huis diverse opdrachten moeten uitvoeren. Hilarisch! Bij deze show zorgen we voor een heerlijke borrelbox van Event@Home Box! 

Prijs op aanvraag

Deze show wordt opgenomen in de studio en live uitgezonden. De show is te boeken vanaf 100 personen. Vraag een offerte aan. Natuurlijk zorgen wij voor de bijpassende borrelboxen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online borrelshows ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Ook te verkrijgen als superleuke Kerstshow!

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?