Online Teamuitje Moviebusters

Met het online teamuitje Moviebusters moet jij de wereld zien te redden!

Door Covid19 zijn heel wat teamuitjes en teamactiviteiten niet doorgegaan. Toch zijn er heel wat mogelijkheden online. Event@Home Box brengt een overzicht van de leukste online en digitale teamuitjes en teamactiviteiten, die je vanuit huis met elkaar kunt spelen. De meeste uitjes zijn toegankelijk via meerdere platforms. Zoom, MS Teams, Vimeo, Google Hangouts… de laatste maanden zijn dit soort online platforms razendsnel gegroeid en er is inmiddels echt van alles mogelijk.

Eén van de leuke online teamactiviteiten is Moviebusters! Jullie, de Moviebusters, komen een plan op het spoor. Dit plan blijkt van een Geheim Genootschap te zijn. Dit Genootschap wil tijdens de Oscaruitreiking een ‘mindcontrol’ boodschap uitzenden, waarmee ze de wereld in hun macht willen krijgen.

Aan jou en je collega’s de taak om als Moviebusters de mensheid te redden! Door slim te spelen, kun je hun plannen dwarsbomen. Je hebt wel een codewoord nodig om niet onder hun controle te komen. Om erachter te komen wat dit codewoord is, moet je in verschillende films leuke foto, video-opdrachten en raadsels uitvoeren. Speel het spel live met je collega’s in MS Teams. Het programma wordt gehost door een echte quizmaster en je telefoon wordt je bedieningspaneel.

Het maakt niet uit waar je bent: iedereen kan meedoen! Het online teamuitje Moviebusters is ideaal om bijvoorbeeld tijdens een VrijMiBo Borrel of de Kerstborrel te spelen. Het kan natuurlijk ook gewoon een keertje tussendoor. Uiteraard zorgt Event@Home Box voor een Borrelbox of Borrelpakket van je voorkeur.

Prijs op aanvraag.

Dit online teamuitje is vanaf 50 personen te boeken. Vraag een offerte aan. Wij zorgen dan natuurlijk voor leuke bijpassende borrelboxen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online teamuitjes ook interessant?

Een teambuildingspel dat gaat over privacy, digitalisering en data. Is jouw team al helemaal klaar voor de digitale wereld?

Het meest spannende online teambuildings-programma. Je werkt in teams van 5 personen en samenwerking is essentieel!.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!