Online Borrel Organiseren

Online-borrel-organiseren-borrelbox-borrelpakket-bestellen-kopen-borrelen-bedrijfsborrel-borrelparty

Alles wat je nodig hebt voor een leuke VrijMiBo borrel!

Nu de voorspellingen over Corona langzaam weer positief worden is er ook weer ruimte voor de VrijMiBo Borrel! Ondanks dat het gros van mensen misschien nog vanuit huis werkt zien we langzaam men weer naar kantoor gaan. Toch is het moeilijk met z’n alle samen te komen, nu iedereen nog enigszins verspreid is. Een online of juist hybride borrel organiseren is dan de perfecte oplossing. Het is misschien een kunst om de juiste sfeer te creëren, niet getreurd, want het is ons gelukt! Wij hebben de unieke borrel-formule gevonden om een legendarische hybride online VrijMiBo Borrel te kunnen organiseren. Cheers!

Wat is een VrijMiBo eigenlijk?

Een VrijMiBo kan je zien als een samenvoeging van drie verschillende woorden, namelijk: vrijdag middag borrel. De reden voor deze afkorting? Het rolt zo lekker over de tong! Het doel van een VrijMiBo is dan ook duidelijk: gezellig de week afsluiten met je collegas en elkaar beter leren kennen. Hoe leuk is dat?

Tips voor een online borrel

Om ook online de sfeer van een ‘echte’ borrel te kunnen nabootsen, is het noodzakelijk dat er wat dingen goed worden geregeld. De volgende onderdelen zijn dan ook echt onmisbaar voor een gezellige en succesvolle (hybride) VrijMiBo borrel!

Verzorg entertainment tijdens je online VrijMiBo borrel

Entertainment geeft een extra dimensie aan jouw online borrel. Denk hierbij aan een online pubquiz, een online foute-bingo, een escaperoom of andere online games en entertainment. Event@Home Box weet dit maar al te goed. We hebben diverse borrelboxen voor jouw online borrel en er zijn zelfs combinaties waarbij je een online activiteit combineert met één van onze borrelboxen. Neem bijvoorbeeld de PubQuiz Borrelbox. Dat is een all-in borrelbox met lekkere borrelitems en een online Pubquiz. Zo’n combinatie maakt jouw online VrijMiBo gegarandeerd gezellig en succesvol.

Kies de juiste muziek

Een borrel zonder muziek is als een pizza zonder kaas: het is het nét niet. Daarom is een juiste playlist ook bij een online borrel ontzettend belangrijk. Stiltes zijn ook tijdens een online borrel immers dodelijk. Je kunt dit op verschillende manieren toepassen, maar het meest handige is als men zelf een eigen playlist opzet. Gewoon zachtjes op de achtergrond, net als in een echte pub. Op Spotify zijn vele mogelijkheden.

Borrelpakket bestellen
online-bedrijfsuitjes-teamuitje-personeelsuitje-borrelpakket-cadeaupakket-collegas-medewerkers-personeel

Bedenk een thema

Samen borrel met collega’s is leuker in stijl, toch? Laat iedereen zijn of haar thuiswerkplek aankleden met een thema. Hoe creatiever, hoe beter! Zo begint jouw online borrel al vanaf de eerste seconde op een leuke manier. Geen inspiratie? Event@homebox helpt je graag! Denk bijvoorbeeld aan “De Foute VrijMiBo” of aan een “Indian Summer Borrel”, die in oktober of november kan plaatsvinden.

Voorbereiding is key!

Het spreekt eigenlijk wel voor zich, maar de juiste voorbereiding is ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat het bij al je collega’s duidelijk is wat de bedoeling is, dat iedereen over de juiste software beschikt en deze al voordat de borrel begint heeft gedownload. Zo voorkom je technische problemen op het moment suprême! Er zijn vele digitale platformen die je voor een online borrel kunt gebruiken, zoals Zoom, MS Team, Google Hangouts, Vimeo en vele anderen. Elkaar via de webcam zien en online met elkaar chatten, werkt altijd sfeerverhogend.

Voeg een borrelbox toe aan jouw online borrel!

Echt indruk maken op jouw collega’s en de VrijMiBo borrel naar een hoger niveau tillen? Bestel dan voor je online bedrijfsborrel één van onze online-borrelboxen! Onze borrelboxen en borrelpakketten zijn er in verschillende maten (small, medium en large) en zijn zo samengesteld dat het jullie aan niets zal ontbreken. Van brievenbus doosje tot pakketdoos, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Onze borrelboxen zorgen voor sfeer en gezelligheid en zijn een unieke toevoegen voor jullie online borrel. Vergeet je niet om een borrelbox te bestellen?

Vrijmibo-blunders: wat kan je beter niet doen?

Buiten wat tips waarin we uitleggen wat je wel moet doen, is het ook handig om te weten wat je juist niet moet doen. Wij leggen je uit hoe je VrijMiBo borrelblunders kunt voorkomen…

Vermijd sterke verhalen en harde waarheden

Iedereen heeft weleens een ergernis of mening over een collega. Maar, het delen hiervan is niet altijd even handig. Conflicten met collega’s kunnen dan ook het beste tijdens de reguliere werktijd worden opgelost. Houd de borrel luchtig en gezellig, zo leer je elkaar alleen maar beter kennen. Oja en die sterke verhalen… Die kun je ook beter mijden!

Borrelpakket-bestellen-VrijMiBo-borrelbox-medium-borrelpakket-borreldoosje-brievenbusdoosje-brievenbusborrelpakket-bestellen-bezorgen
Borrelpakketten-borrelboxen-borrel-organiseren-borrelen-bestellen-samenstellen-brievenbusdoosje-postpakket-bezorgen-online-event-boxen

Een liefdesverklaring geven

Tja, je ziet jouw collega’s in de meeste gevallen immers vaker dan jouw gezin of vrienden. Zo bestaat er dan ook de kans dat je verliefd wordt op jouw collega. Maar… Laat jouw liefdesverklaring achterwege en bewaar dat voor een ander moment waarop je niet met al je collega’s samen in een online bijeenkomst bent. Een afwijzing in het bijzijn van al jouw collega’s is vast niet iets waarop je zit te wachten…

Teveel drinken waardoor je aangeschoten raakt

Al heb je er nog zo’n zin in, toch is de online bedrijfsborrel niet het moment om aangeschoten of zelfs dronken te worden. Natuurlijk, een glaasje drinken samen met je collega’s moet kunnen, maar zorg dat je jezelf in de hand houdt. Een dronken collega in de chat zorgt voor vervelende verhalen die jaren rond blijven gaan.

Een online borrel om nooit te vergeten!

Na het lezen van bovenstaande tips heb je waarschijnlijk genoeg online borrel-ideeën. Al met al is het organiseren van een online borrel dus prima te doen. Met de juiste tips-and-tricks heb jij binnen no-time een legendarische borrel georganiseerd. Laten we proosten op een borrel voor in de boeken! Vergeet je niet jouw online borrelbox te bestellen?

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!