Onze boxen

Hieronder geven we een overzicht van onze boxen zoals borrelpakketten, koffie en thee pakketten, filmpakketten, fitpakketten, zomerboxen, geschenkboxen en proostboxen. Er zijn diverse categorieën van de Event@Home Box. Welke box je ook zoekt, wij kunnen er een passend voorstel voor maken. Bekijk onze pakketten ter inspiratie en laat ons weten welke van onze boxen je het meeste aanspreekt. Alles kan! Je mag ook producten van de ene box in een andere box toevoegen. Vanaf 50 boxen is er ook maatwerk mogelijk. Onze boxen en pakketten worden veel gebruikt voor online events, live- en hybride events, maar ook als giftbox of als een leuk extraatje ter motivatie. Ook voor online bedrijfsuitjes, teamuitjes en andere online programma’s zijn onze boxen ideaal!

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen onze Boxen direct bij je gasten thuis!

Wil jij een brievenbus borrelpakket of geschenkpakket versturen? Event@Home Box bezorgd alle boxen en pakketten direct bij je gasten thuis! We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we ook met iets grotere postpakketdoosjes. Je kunt er ook voor kiezen de brievenbuspakketten naar één adres te sturen. De adressen kun je doorgeven via een beveiligde Excellijst, vanzelfsprekend conform de AVG-wetgeving.  

Maatwerk event-boxen

Onze boxen zijn ook te bestellen als maatwerk. Vanaf 100 boxen kunnen we samen met jou een borrelpakket, eventbox, geschenkpakket of filmcadeau samenstellen zoals jij ‘m wilt hebben. In brievenbusdoosje of in postpakketdoosje… er is heel veel mogelijk! Er zijn ook diverse verrassende gimmicks en give-away’s die je aan onze boxen kunt toevoegen. We hebben ook leuke seizoensgimmicks die je aan je borrelpakket, koffiebox, geschenkpakket of filmpakket kunt toevoegen. Heb je zelf al bepaalde ideeën? Laat ze ons weten en samen maken we een box die helemaal bij jullie past!

Van borrelpakket tot koffiebox en van fitbox tot geschenkpakket

Je kunt bij Event@Home Box terecht voor allerlei soorten boxen en pakketten. Natuurlijk voor leuke borrelboxen, koffieboxen of theeboxen, maar ook voor speciale cocktailboxen, online eventboxen en zelfs geschenkboxen. Ook als je op zoek bent naar een box met een Pathé filmbon of een Cadeaubon zijn er vele mogelijkheden.  

Organisatie van online events

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt wanneer je de gehele organisatie van een online event wilt uitbesteden? Binnen onze eventgroep beschikken we over een prachtige en moderne livestream studio en een eigen evenementenafdeling. Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel dan met onze klantenservice op telefoon 010 – 750 4401. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen