Onze boxen

Hieronder geven we een overzicht van onze boxen en de diverse categorieën van de Event@Home Box. Welke box je ook zoekt, wij kunnen er een passend voorstel voor maken. Bekijk onze pakketten ter inspiratie en laat ons weten welke items jij graag in jullie Event@Home Box wil hebben. Alles kan! Je mag ook producten van de ene box in een andere box toevoegen. Vanaf 50 boxen is maatwerk mogelijk. De eventboxen worden veel gebruikt voor online events, live- en hybride events, maar ook als geschenkboxen, giftboxen of als een leuk extraatje ter motivatie. De boxen zijn te bestellen vanaf minimaal 25 stuks per soort.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Maatwerk

Voor grotere aanvragen kunnen een voorstel-op-maat maken. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen en heeft altijd een meerprijs. We creëren een aantal suggesties waaruit je kunt kiezen. Er zijn diverse verrassende gimmicks en give-away’s die je aan het pakket kunt toevoegen. Gebaseerd op de doelstelling, geven wij je ook hiervoor diverse suggesties. Sommige items zijn seizoensgebonden. Heb je zelf al bepaalde ideeën voor de invulling? Geen probleem, want deze kunnen we uiteraard meenemen. 

Eigen producten

Het is ook mogelijk om eigen producten en/of give-away’s aan te leveren, die vervolgens in het pakket verpakt worden. Hiervoor rekenen wij een kleine handlingfee van € 0,50 per item. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jullie Event@Home Box. Bel onze klantenservice op telefoon 010 – 750 4401. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen.