Onze boxen

Hieronder geven we een overzicht van onze eventboxen en de diverse categorieën van de Event@Home Box. Welke box je ook zoekt, wij kunnen er een passend voorstel voor maken. Bekijk onze pakketten ter inspiratie en laat ons weten welke items jij graag in jullie Event@Home Box wil hebben. Alles kan! Je mag ook producten van de ene box in een andere box toevoegen. Vanaf 50 boxen is maatwerk mogelijk. De eventboxen worden veel gebruikt voor online events, live- en hybride events, maar ook als geschenkboxen, giftboxen of als een leuk extraatje ter motivatie.  Het bestellen van de borrelboxen en eventboxen gaat eenvoudig via de website en je ontvangt dezelfde dag al de offerte.

Maatwerk event-boxen

Voor grotere aanvragen kunnen een voorstel-op-maat maken. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen en heeft altijd een meerprijs. We creëren een aantal suggesties waaruit je kunt kiezen. Er zijn diverse verrassende gimmicks en give-away’s die je aan het pakket kunt toevoegen. Gebaseerd op de doelstelling, geven wij je ook hiervoor diverse suggesties. Sommige items zijn seizoensgebonden. Heb je zelf al bepaalde ideeën voor de invulling? Geen probleem, want deze kunnen we uiteraard meenemen. En wil je meer weten over de totaalverzorging van een online of hybride evenement? Neem dan eens contact op met ons zusterbedrijf Advance Events.

Van borrelbox tot geschenkpakket

Je kunt bij Event@Home Box terecht voor allerlei soorten boxen en pakketten. Natuurlijk voor leuke borrelboxen, koffieboxen of theeboxen. Maar ook voor speciale cocktailboxen en leuke online eventboxen kun je bij ons terecht. En wat dacht je van onze speciale Thuiskijk Movieboxen of Boxen met Cadeaubonnen van bijvoorbeeld BOL.com? Er zijn vele mogelijkheden en onze boxen zijn vrijwel overal inzetbaar.

Eigen producten

Het is ook mogelijk om eigen producten en/of give-away’s aan te leveren, die vervolgens in het pakket verpakt worden. Hiervoor rekenen wij een kleine handlingfee van € 0,50 per item. Vraag vandaag nog een offerte aan voor jullie Event@Home Box. Bel onze klantenservice op telefoon 010 – 750 4401. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen.