Onze boxen

Hieronder geven we een overzicht van onze eventboxen. Er zijn diverse categorieën van de Event@Home Box. Welke box je ook zoekt, wij kunnen er een passend voorstel voor maken. Bekijk onze pakketten ter inspiratie en laat ons weten welke online eventbox, borrelbox of geschenkbox je het meeste aanspreekt. Alles kan! Je mag ook producten van de ene box in een andere box toevoegen. Vanaf 50 boxen is er ook maatwerk mogelijk. Onze boxen worden veel gebruikt voor online events, live- en hybride events, maar ook als giftbox of als een leuk extraatje ter motivatie.  

Maatwerk event-boxen

Voor grotere aanvragen kunnen een voorstel-op-maat maken. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen en heeft altijd een meerprijs. We creëren een aantal suggesties waaruit je kunt kiezen. Er zijn diverse verrassende gimmicks en give-away’s die je aan het pakket kunt toevoegen. We hebben ook leuke seizoensgimmicks die je kunt toevoegen. Heb je zelf al bepaalde ideeën? Laat ze ons weten en samen maken we een box die helemaal bij jullie past!

Van borrelbox tot geschenkpakket

Je kunt bij Event@Home Box terecht voor allerlei soorten boxen en pakketten. Natuurlijk voor leuke borrelboxen, koffieboxen of theeboxen, maar ook voor speciale cocktailboxen, online eventboxen en zelfs geschenkboxen. Ook als je op zoek bent naar een box met een Pathé filmbon of een BOL.COM bon. Zelfs boxen voor Koningsdag met een Koningsloterij Staatslot kun je bij ons bestellen!

Organisatie van online events

Wist je dat je bij ons ook terecht kunt wanneer je de gehele organisatie van een online event wilt uitbesteden? Binnen onze eventgroep beschikken we over een prachtige en moderne livestream studio en een eigen evenementenafdeling. Wil je meer weten over de mogelijkheden, bel dan met onze klantenservice op telefoon 010 – 750 4401. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen