Onze boxen

Onze boxen zijn veelzijdig en voor allerlei doeleinden in te zetten!

Op deze pagina geven we je een aantal hoofdrubrieken waar je onze boxen kunt bekijken. Of je nu op zoek bent naar een borrelpakket, een koffie of thee pakket, een fit & gezond box of een proostbox, Event@Home Box kan je altijd helpen! Staat de box die jij wilt hebben er niet tussen? Geen probleem, want vanaf 100 stuks maken we zelfs maatwerkboxen helemaal zoals jij ‘m wilt. Je kunt ook allerlei leuke gimmicks en premiums aan je box toevoegen.

Wij bezorgen de boxen direct bij je gasten thuis of op kantoor!

Event@Home Box bezorgd alle boxen en pakketten direct bij je gasten thuis of op kantoor! We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Het is ook mogelijk op de boxen en pakketten op pallet in grote aantallen op één locatie of op meerdere locaties af te leveren, zodat je ze zelf kunt uitdelen.

Maatwerk boxen en pakketten

Onze boxen kun je vanaf 100 stuks ook op maat bestellen.  Samen met jou maken we een borrelpakket, eventbox, geschenkpakket of filmcadeau zoals jij ‘m wilt hebben. In brievenbusdoosje of in postpakketdoosje… er is heel veel mogelijk! Zoals je op de foto ziet kunnen we het doosje helemaal in jullie style branden of voorzien van jullie logo. Er zijn ook diverse verrassende gimmicks en give-away’s die je aan de boxen kunt toevoegen. Ook eigen premiums kunnen we in de boxen verpakken. Heb je zelf al bepaalde ideeën? Laat ze ons weten en samen maken we een box die helemaal bij jullie past! Onze boxen en pakketten worden veel gebruikt voor online events, hybride evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Ook worden onze boxen en pakketten vaak uitgedeeld als giftbox, cadeaubox of geschenkpakket.

brievenbusdoosjes-pakketdoosjes-borrelbox-borrelpakket-geschenkdoosjes-brievenbux-event-at-home-box-2

Waarom een box of pakket bestellen?

Extra aandacht voor je medewerkers of klanten zorgt voor extra binding. Daarnaast zorg je dat je ‘top of mind‘ bent. Een leuke verrassing per post naar je medewerkers of klanten sturen loont! Onze boxen en pakketten zijn ook ideaal om een online evenement, webinar of zakelijke bijeenkomst speciaal te maken. Immers, hoe leuk is het wanneer je op afstand met elkaar kunt proosten nadat je het borrelpakket hebt opengemaakt? Of wat dacht je van een leuk koffie & theepakket tijdens een  ochtendmeeting? Kortom, met onze boxen en pakketten maak je mensen blij! Wist je overigens dat je onze boxen ook kunt inzetten voor salesacties, consumentenacties,  dedanktacties en dergelijke? Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Cadeaupakket of geschenkbox voor collega’s

Zoek je een verrassende box of pakket als geschenk voor de medewerkers? Door een cadeaukaart toe te voegen aan bijvoorbeeld een uitgebreid borrelpakket, een tapasbox of een proostbox, ontstaat een geschenkbox waarmee je scoort! Van de VVV cadeaukaart, tot bijvoorbeeld de cadeaubon van De Bijenkorf of de Dinerbon, er zijn diverse cadeaukaarten die je kunt toevoegen. Je kunt ook kiezen voor een Pathé Filmbox met een Pathé cadeaukaart die je kunt inwisselen bij Pathé Thuis en in de bioscoop! Welk geschenk je ook zoekt, Event@Home Box heeft dé oplossing! Bekijk alle cadeaupakketten.

Organisatie van live en online events

Wist je dat je bij ons zusterbedrijf Advance Events ook terecht kan voor de organisatie van live events & online events? Van bedrijfsfeest tot personeelsfeest en van klantendag tot open huis. Bezoek de website.

event-at-home-box-1-pakket-koffiebox-theepakket-borrelboxen-online-events-boxen-pakketten-filmpakketten-cadeauboxen-geschenkboxen-brievenbusdoosje-postdoosje-versturen