Borrel Pakket – Small

Leuk borrel pakket in een klein brievenbusdoosje.

Het Borrel Pakket Small is een ideale borrelbox voor bijvoorbeeld de afsluiting van een online event of als extraatje bij een online bedrijfsuitje, zoals een pubquiz of muziekbingo. Dit borrelpakket wordt verstuurd in een A5 brievenbusdoosje, dat eventueel kan worden voorzien van jullie logo. Je kunt ook kiezen voor een stijlvol zwart doosje. Het Borrel Pakket Smal is ook erg leuk om te versturen als een extra bedankje voor de inzet. Het borrelpakket omvat allerlei borrelitems en tegen een meerprijs kunnen we een leuke gimmick toevoegen. Vanaf 25 stuks te bestellen.

Prijs € 7,95*

(*) Bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
Afname 50-99 stuks € 8,50 | Afname 25-49 stuks € 8,95

Fullcolour A6 kaartje – 2 zijdig bedrukt € 0,95 p.st.
Fullcolour A6 sticker – met logo en tekst € 0,95 p.st.
Eenvoudige opmaak sticker/kaartje door ons (logo en tekst) € 25,00
Uitgebreide opmaak sticker/kaartje door ons (afbeelding en tekst) € 85,00
Verzendkosten brievenbusdoosje € 4,40 exclusief BTW 

Bij bestellingen < € 350,00 exclusief BTW wordt er € 25,00 administratie- & handlingskosten in rekening gebracht.

Hier vind je aanvullende informatie over de Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de box geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij Extra’s noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte boxen. Onder het kopje Bezorging geven we je informatie over de bezorging van de Event@Home Boxen, inclusief track&trace. 

De Event@Home Box, een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.

In het Borrel Pakket Small zijn de volgende borrelitems te vinden:

1 bijzondere wine-tube met 100 ml. wijn
Een bijzondere tube, gevuld met heerlijke wijn. Je kunt kiezen uit een witte wijn, rode wijn of een rosé wijn. TUBES werd in 2011 opgericht op basis van een eenvoudig idee: wijnen en gedistilleerde dranken per glas serveren. De wijnliefhebbers van Tubes willen hun kennis over en passie voor geweldige wijnen graag met je delen. Ze hebben de hele wereld over gereisd, hoog en laag gezocht en vele lange dagen en nachten doorgebracht met het proeven van veel verschillende wijnen. Allemaal om je uiteindelijk de beste wijn te kunnen bieden. De wijn wordt geleverd in PET-tubes, bestaande uit 100% gerecycled PET-materiaal. Na gebruik zijn de PET-tubes weer 100% recyclebaar, om het hele proces zo duurzaam mogelijk te houden. Je kunt de tube natuurlijk ook gebruiken als bloemenvaasje voor een prachtige bloem.  

1 zakje Bites we Love, Chilly Nut Mix, 45 gr.  
Een hartig tussendoortje op basis van geroosterde pinda’s, chili-mais, chili-limoen tuinbonen en rozijnen. Soms weet je gewoon dat het goed zit. Bij onze Chilli Nut Mix bijvoorbeeld. We hebben hem volgestopt met geroosterde pinda’s voor een hartige bite, en rozijnen toegevoegd voor een zoete touch. En dan komt de kick: stukjes pittige chili-mais en eigenzinnige chili-limoen tuinboontjes. Helemaal vegan en met veel minder zout dan je doorsnee borrelnootje, want smaak krijgt deze bite dankzij de kruiden. Bomvol goede energie, rijk aan eiwitten en ook nog eens gezond.

1 zakje Dorito’s Bits Zero’s, Sweet Paprika flavour, 30 gr.

Knapperige ronde chips in de smaak Sweet Paprika. DORITOS® is niet zomaar een chip. Het is brandstof voor verstoring – de smaken ontketenen avontuur en inspireren actie. Bij elke crunch willen ze cultuur herdefiniëren en diegenen steunen die moedig zichzelf zijn. Ben je klaar? Zo ja, crunch on.

1 zakje Panocho spicy maïs snack, 26 gr.  

Heerlijk knapperige maïskorrel met spicy kruiden. Viva Mexico!

Stel je eigen borrelbox samen
Het is altijd mogelijk om producten van de diverse borrelboxen met elkaar te wisselen. Ook is het mogelijk je borrelpakket te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen product. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Je kunt het Borrel Pakket Small tegen meerprijs uitbreiden met de volgende onderdelen:

Bedrukking van het Borrelpakket
Deze Event@Home borrelbox bestaat uit een A5 wit brievenbusdoosje. Tegen meerprijs kan dit doosje, vanaf 50 stuks, ook fullcolour bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo of een compleet ontwerp (15% volvlak bedrukking, fullcolour, niet-watervaste milieubewuste inkt). De prijs voor het bedrukken is afname van 50 tot 100 stuks € 1,20 per stuk en bij een afname vanaf 100 stuks € 0,65 per stuk. Bij aantallen >500 gelden nog scherpere tarieven. Wij sturen je een opmaaktekening toe, zodat je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Tegen meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken.

Alternatief: stijlvol zwart doosje
Tegen een meerprijs kan je ook kiezen voor een borrelpakket in een stijlvol zwart doosje van 200x200x30 mm. We informeren je graag over de tarieven.

Toevoeging van een kaartje of brief 
Hoe leuk is het, wanneer je in het Borrel Pakket Small een persoonlijk kaartje laat doen. Zo’n kaartje geeft een mooie gelegenheid om een extra boodschap door te geven of de ontvanger te bedanken. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het kaartje aan het borrelpakket toevoegen. Er zijn twee mogelijkheden:

1) A6 kaartje à € 0,95 (14,8×10,5cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt) 
2) A5 kaartje à € 1,25 (14,8x21cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt)

Het is ook mogelijk een eigen kaartje of brief aan te leveren, die wij vervolgens in de boxen of pakketten doen. Wanneer je zelf het drukwerk aanlevert, vragen wij een handlingfee van € 0,15 per item dat per box wordt toegevoegd.

Allergenen
Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van het Borrel Pakket Small zitten? Geen probleem, wij sturen je graag per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt hebben.

Wisseling samenstelling borrelbox 
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van de ene Borrelbox kunt omwisselen met producten uit een andere Borrelbox. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef ons je specifieke voorkeuren voor het borrelpakket op en wij maken een voorstel op maat. 

Gimmicks en premiums
Er zijn vele mogelijkheden om je Borrel Pakket te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukt premium. Van een zonnebril van tarwestro tot een opvouwbare frisbee, de mogelijkheden zijn enorm. Graag bespreken we welke gimmick of premium het beste bij jouw Borrelpakket past.

Voorbehoud producten 
Soms kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging natuurlijk altijd vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden 
Event@Home Box is een label van Brouwer Evenementen Groep B.V., Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam, KVK 68.29.06.75, BTW NL8573.77.851.B01. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V. zijn de laatste doorslaggevend

 

Informatie over de bezorging van het Borrel Pakket Small:

Samenwerking met MyParcel   
Voor de verzending van de Event@Home Boxen maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Normaliter worden pakketten, die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd, binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat 1 dag vaak niet lukt. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 2 tot 3 dagen bezorgtijd. Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door MyParcel. 

Individuele bezorging of op één adres
De Event@Home Boxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen. We informeren je graag over de tarieven.

Kosten
Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,00 + € 0,40 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij € 6,05 + € 0,60 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor andere landen hanteren wij het MyParcel tarief + 10% handling- en administratiefee. Voor het bezorgen op een centraal verzameladres berekenen wij de palletprijs van MyParcel + 10% handling- en administratiefee.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adres-etiket (147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd, in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. 

Track and trace
Alle Event@HomeBoxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de Event@Home Box traceren.

Niet thuis 
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box indien mogelijk afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden, mocht een pakket dat volgens MyParcel afgegeven is bij de buren, niet terug te vinden zijn.

Retourzendingen
Alle Event@Home Boxen worden voorzien van een retouradres. Kosten voor retourzendingen zijn voor de opdrachtgever. Op verzoek kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zijn de retourkosten voor Event@Home Box. Tevens zorgen wij er dan voor dat de ontvanger een nieuw product of volledige Event@Home Box krijgt toegestuurd.

Wellicht vind je deze boxen nog interessant?

Klein maar fijn. Dit is onze kleinste borrelbox. Met een bijzondere wijn-tube, borrelnootjes, Doritos en een spicy maïs snack.

Vanaf € 7,95

Ook deze borrelbox wordt geleverd in een brievenbusdoosje. Dit keer een A4 formaat. Het borrelpakket is zeer compleet. 

Vanaf € 15,50

Dit borrelpakket wordt geleverd in een pakket-doos en is dus net even groter. Met drie soorten bier, wijn en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 23,95