Online Pub Quiz Borrel Box

De Online Pubquiz Borrel Box is een online bedrijfsuitje inclusief quiz!

Ben je op zoek naar een compleet pakket van een Borrel Box en een online Pubquiz? Dan is onze Online Pubquiz Borrel Box echt iets voor jou! Een online bedrijfsuitje waarbij je samen met je collega’s de meest hilarische kroegvragen gaat beantwoorden. Inclusief jullie eigen quizmaster! De combinatie van Borrel Box en online Pubquiz kent een minimum van 50 personen. De Pubquiz Borrel Boxen met quiz, kun je afnemen vanaf 50 boxen, alleen de borrelbox is vanaf 25 stuks af te nemen..

Combinatie borrelbox & pubquiz in één € 26,95*
Los alleen de borrelbox € 16,95*

(*) Bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
Afname 50-99 stuks € 27,50 (€10,00 voor de quiz en € 17,50 voor de borrelbox)
Afname 25-49 stuks alleen de borrelbox € 17,95

Fullcolour A6 kaartje – 2 zijdig bedrukt € 1,20 p.st.
Fullcolour A6 sticker – met logo en tekst € 0,99 p.st. (geen volvlak bedrukking)
Eenvoudige opmaak sticker/kaartje door ons (logo en tekst) € 35,00
Uitgebreide opmaak sticker/kaartje door ons (afbeelding en tekst) € 89,50
Verzendkosten postpakketdoosje € 6,95 exclusief BTW

Bij bestellingen < € 350,00 exclusief BTW wordt er € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Hier vind je aanvullende informatie over de Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de box geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij Extra’s noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte boxen. Onder het kopje Bezorging geven we je informatie over de bezorging van de Event@Home Boxen, inclusief track&trace. 

De Event@Home Box, een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.

In de Online Pubquiz Borrel Box zijn de volgende borrel- en quizitems te vinden:

Zwart geschenkdoosje van 265x111x83 mm
Je kunt ook kiezen voor een wit doosje, dat kan worden voorzien van een logo of andere opdruk. We informeren je graag over de mogelijkheden. Wil je een  Pubquiz Borrelpakket in een brievenbusdoosje? Dat kan, alleen kunnen we dan geen bier toevoegen i.v.m. de hoogte van het flesje.

1 flesje Desperado bier, in pet-flesje, 5,9% Vol. alcoholpercentage, 33 cl.
Desperados is een verfrissende  Biermixvan bier en Tequila met 5,9% alcohol. Een ideaal biertje voor in de zomer. Desperados wordt gebrouwen door Heineken in  Zoeterwoude. We maken gebruik van het pet-flesje.

1 klein flesje witte wijn, Springbok Chenin Blanc (pet-flesje), 250 ml.
Een heerlijke witte wijn uit Zuid-Afrika. In het warme Zuid-Afrika is voor witte wijn vooral de Chenin Blanc bekend. Dit is niet zonder reden, hier gedijd deze van oorsprong Franse druif bijzonder goed. Door de vele zonuren krijg je een wijn vol smaak, maar zonder zwaar te worden. Denk bij deze wijn aan een wijn die precies tussen een Sauvignon Blanc en Chardonnay in zit. Fruitig, rond en aromatisch. Een vriendelijke wijn met aroma’s van wit fruit en een frisse, zachte en milde smaak.

1 Agroposta sachet, natuurlijke fruitsiroop, diverse smaken, 32 ml. (goed voor 33 cl.)
Ken jij Agropošta al? Natuurlijke limonadesiropen gemaakt van planten en fruit die ze met de hand plukken in de natuur. Natuurlijker wordt het niet… Agropošta betekent letterlijk “post uit de natuur. Mooi toch? Wie wil er nou geen 100% natuurlijke siroop drinken die met liefde en zorg bereid is. Eigenlijk zijn het dus gewoon vloeibare liefdesbrieven. Met veel zorg en respect voor de natuur worden de ingrediënten met de hand geplukt. Alleen het beste fruit en de beste planten worden  uitgekozen en verwerkt tot siropen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat iedere druppel siroop van top kwaliteit is. De siropen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. In 2011 startte de familie Svaic met het produceren van siropen. Ontstaan uit liefde voor en kennis van de natuur die bij deze familie generaties lang werd  doorgegeven. En waar je liefde in stopt, komt liefde uit… en dat proef je. Ecologische duurzaamheid staat bij Agroposta voorop. Zo zorgen ze ervoor dat de ongerepte natuur er voor de volgende generatie ook nog is. Ze plukken daarom wat we nodig hebben maar zonder de plant te beschadigen.

1 Bifi worstje The Original, 22,5 gr.
Een lekker worstje, ideaal voor bij de borrel. BiFi is en blijft the Original. Sinds 1972. De iconische snack met een bite. In 2014 werd BiFi onderdeel van de merkfamilie Jack Link’s, LSI Germany GmbH – een van de snelstgroeiende producenten van vleessnacks in de wereld. Alle BiFi-snacks worden geproduceerd in Duitsland. Het vlees is afkomstig van gecertificeerde leveranciers uit de EU.

1 zakje Duyvis borrelnootjes Provencale, 45 gr.1 babybel kaasje, ca. 20 gr. 
Duyvis Borrelnootjes® Provençale zijn heerlijke pinda’s met een knapperig jasje in een ui- en knoflooksmaak. Een fijne variatie van de welbekende Duyvis Borrelnootjes® pinda’s. De bourgondische smaak van ui en knoflook geeft een extra dimensie aan je borrel! Zonder kunstmatige kleurstoffen.

1 zakje Lay’s Chips, keuze uit paprika of naturel gezouten, 37,5 gr. 
Heerlijke knapperige chips, in de smaak die jij het lekkerst vind. Anno 1932: in een Amerikaanse stad, Nashville, begint Herman Lay zijn eigen bedrijfje dat chips distribueert in de regio. Vijf jaar later heeft hij al 25 medewerkers in dienst. Niet lang daarna besluit hij zelf chips te gaan produceren, dit is het begin van H.W. Lay & Company, nu beter bekend als Lay’s. Lay’s gebruikt voor zijn chips alleen de beste aardappelen. Daarnaast is Lay’s voorloper op de chipsmarkt als het gaat om het
continu verbeteren van zijn producten. In 2007 was Lay’s de eerste chipsfabrikant die al zijn chips in 100% SunSeed® olie is gaan bereiden, een speciale zonnebloemolie die van nature rijk is aan onverzadigde vetten. In 2010 heeft Lay’s, voor een groot deel van het assortiment, het zoutgehalte met 25% verminderd ten opzichte van de oude Lay’s receptuur. En de smaak? Die is onveranderd lekker gebleven.

1 klein zakje M&M’s, pinda’s met chocolade suikerlaagje, 45 gr.
Wie kent ze niet? De M&M’s… pinda’s met een heerlijk laagje chocolade en een suikerjasje in diverse kleuren. Een klein zakje van 45 gr. “M&M’s” staat voor “Mars & Murrie’s”, genoemd naar de uitvinders van M&M’s: Forrest Mars en Bruce Murrie. De snoepjes kwamen in Nederland in begin jaren 60 als Treets (met pinda’s) en
Bonitos (zonder pinda’s) op de markt, maar in 1983 werden deze namen gewijzigd in respectievelijk ‘M&M’s Pinda’ en ‘M&M’s Choco’.

Je eigen pubquiz met quizmaster en online inlogmodule (vanaf 35 personen)
Deze online pubquiz wordt georganiseerd door één van de grootste aanbieders in online pubquiz programma’s. Je krijgt je eigen quizmaster, die zich vooraf inleeft in jullie bedrijf. Alle deelnemers krijgen vooraf een inlogcode en URL, waar ze bij de pubquiz kunnen inloggen. De online pubquiz is dus exclusief voor jullie groep! Het minimale aantal deelnemers is 35 personen. Natuurlijk kun je ook met 25 personen meedoen, maar dan betaal je voor de quiz het minimale bedrag voor 35 personen. Het bedrag voor de online pubquiz is € 12,50 per persoon. Het minimale totaalbedrag is € 437,50. Bij meer dan 100 personen wordt de prijs voor de online pubquiz € 11,25 per persoon. Naast de pubquiz hebben we ook andere online bedrijfsuitjes. Informeer naar de mogelijkheden.

Stel je eigen Pubquiz Borrel Box samen
Het is altijd mogelijk om producten van de diverse borrelboxen met elkaar te wisselen.

Gimmicks, gadgets, premiums en eigen producten
Ook is het mogelijk je Online Pubquiz Borrel Box te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen product. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kunt de Online Pubquiz Borrel Box tegen meerprijs uitbreiden met de volgende onderdelen:

Bedrukking van de Online Pubquiz Borrel Box
De Online Pubquiz Borrel Box bestaat uit een zwarte geschenkdoos van 265x111x83 mm. Je kunt ook kiezen voor een wit doosje, dat dat tegen meerprijs, vanaf 50 stuks, ook fullcolour bedrukt kan worden met bijvoorbeeld een logo of een compleet ontwerp (15% volvlak bedrukking, fullcolour, niet-watervaste milieubewuste inkt). De prijs voor het bedrukken is bij afname van 50 tot 100 stuks € 1,20 per stuk en bij een afname vanaf 100 stuks € 0,65 per stuk. Bij aantallen >500 gelden nog scherpere tarieven. Wij sturen je een opmaaktekening toe, zodat je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Tegen meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken.

Toevoeging van een kaartje,  brief of persoonlijke groet
Hoe leuk is het, wanneer je in de Online Pubquiz Borrel Box een persoonlijk kaartje laat doen. Zo’n kaartje geeft een mooie gelegenheid om een extra boodschap door te geven of de ontvanger te bedanken. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het kaartje aan jullie Pubquizpakket toevoegen. Er zijn twee mogelijkheden:

1) A6 formaat kaartje à € 0,95 (14,8×10,5cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt) 
2) A5 formaat kaartje à € 1,25 (14,8x21cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt)

Het is ook mogelijk een eigen kaartje of brief aan te leveren, die wij vervolgens in de boxen of pakketten doen. Wanneer je zelf het drukwerk aanlevert, vragen wij een handlingfee van € 0,15 per item dat per box wordt toegevoegd.

Allergenen
Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de box zitten? Geen probleem, wij sturen je graag per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt hebben.

Wisseling samenstelling van jullie Event@Home Box
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van de ene box kunt omwisselen met producten uit een andere box. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef ons je specifieke voorkeuren voor jullie Online Pubquiz Borrel Box en wij maken een voorstel op maat. We doen je graag meerdere suggesties ter inspiratie.

Gimmicks en premiums
Er zijn vele mogelijkheden om je Online Pubquiz Borrel Box te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukt premium. Van een zonnebril van tarwestro tot een opvouwbare frisbee, de mogelijkheden zijn enorm. Graag bespreken we welke gimmick of premium het beste bij jouw Online Pubquiz Borrel Box past. Onder het kopje Premiums kun je alvast kennismaken met een aantal mogelijkheden, die vrijwel allemaal ook nog eens bedrukt kunnen worden met jullie naam of logo.

Voorbehoud producten 
Soms kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging natuurlijk altijd vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden 
Event@Home Box is een label van Brouwer Evenementen Groep B.V., Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam, KVK 68.29.06.75, BTW NL8573.77.851.B01. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V. zijn de laatste doorslaggevend

 

Informatie over de bezorging van de Online Pubquiz Borrel Box:

Samenwerking met MyParcel   
Voor de verzending van de Online Pubquiz Borrel Box maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Normaliter worden pakketten, die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd, binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat 1 dag vaak niet lukt. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 2 tot 3 dagen bezorgtijd. Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door MyParcel. 

Individuele bezorging of op één adres
De Online Pubquiz Borrel Box worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen. We informeren je graag over de tarieven.

Kosten
Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,00 + € 0,40 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij € 6,05 + € 0,60 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor andere landen hanteren wij het MyParcel tarief + 10% handling- en administratiefee. Voor het bezorgen op een centraal verzameladres berekenen wij de palletprijs van MyParcel + 10% handling- en administratiefee.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adres-etiket (147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd, in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. 

Track and trace
Alle Online Pubquiz Borrel Boxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de Event@Home Box traceren.

Niet thuis 
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Online Pubquiz Borrel Box indien mogelijk afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden, mocht een pakket dat volgens MyParcel afgegeven is bij de buren, niet terug te vinden zijn.

Retourzendingen
Alle Online Pubquiz Borrel Boxen worden voorzien van een retouradres. Kosten voor retourzendingen zijn voor de opdrachtgever. Op verzoek kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zijn de retourkosten voor Event@Home Box. Tevens zorgen wij er dan voor dat de ontvanger een nieuw product of volledige Event@Home Box krijgt toegestuurd.

Wellicht vind je deze boxen nog interessant?

Klein maar fijn. Dit is onze kleinste borrelbox. Met een bijzondere wijn-tube, borrelnootjes, Doritos en een spicy maïs snack.

Vanaf € 7,95

Het Borrel Pakket Medium is één van onze hardlopers. Een complete borrelbox met diverse lekkerse borrelsnacks en wijn.

Vanaf € 15,50

Als je echt een groot en bijzonder borrelpakket zoekt, dan moet je onze Large versie hebben. Met bier, wijn, Ibiza Ice en heel veel lekkers!

Vanaf € 23,95