Tea Time Box

De Tea Time Box, hèt verrassende theepakket voor je online event.

De Tea Time Box is een verrassend theepakket voor bijvoorbeeld je online event. Veel bedrijven kiezen het theepakket ook als een personeelsgeschenk of als een extraatje als blijk van waardering. De Tea Time Box bevat een bijzondere Tea Brewer, waarmee je op het bureau je eigen thee kunt zetten. Daarnaast zit er in dit theepakket heerlijke pastry: verrassend lekkere Rocky Road Mallows,  Caramel Crunch of Pistachio Cranberry van Broderick’s Pastry. Als je meer dan 100 stuks besteld kun je ook kiezen voor een pastry proeverij van het Rotterdamse bedrijf Jordy’s Bakery. Heerlijk handgemaakte pasty: oma’s boterkoek, een hazelnoten brownie en een heerlijke cheesecake brownie. De theebox wordt ook gebruikt als onderdeel van commerciële acties, waarbij men online klantcontact heeft, onder het genot van het kopje thee dat vooraf is toegestuurd. Te bestellen vanaf 25 stuks met Broderick en vanaf 100 stuks met Jordy’s Bakery. Houd rekening met voldoende besteltijd voor de pastry van Jordy’s Bakery.

Prijs vanaf € 10,95*

(*) Genoemde prijs is bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
      Afname 50-99 stuks € 11,50 | Afname 25-49 stuks € 11,95

Fullcolour A6 kaartje – 2 zijdig bedrukt € 0,95 p.st.
Fullcolour A6 sticker – met logo en tekst € 0,95 p.st.
Eenvoudige opmaak sticker/kaartje door ons (logo en tekst) € 25,00
Uitgebreide opmaak sticker/kaartje door ons (afbeelding en tekst) € 85,00 
Verzendkosten brievenbusdoosje € 4,40 exclusief BTW

Bij bestellingen < € 350,00 exclusief BTW wordt er € 25,00 administratie- & handlingskosten in rekening gebracht. 

Hier vind je aanvullende informatie over de Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de box geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij Extra’s noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte boxen. Onder het kopje Bezorging geven we je informatie over de bezorging van de Event@Home Boxen, inclusief track&trace. 

De Event@Home Box, een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.

In de Tea Time Box zijn de volgende thee-items te vinden:

Stijlvol zwart brievenbusdoosje (305x235x30 mm) met sluitsticker en adreslabel 
Dit doosje kan worden vervangen door een wit brievenbusdoosje dat we vervolgens kunnen bedrukken. Voor het bedrukken geldt een meerprijs. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

1 Tea Brewer
Do you want a cup of tea? De beste kwaliteit thee van grove blaadjes, kruiden en fruit verpakt in een verrassend ‘theepotje’, wat zorgt voor een natuurlijk en effectief extract van de grove blaadjes. Met andere woorden: het perfecte kopje ‘infusion’ thee. De tea brewer bevat 9 gram kruidenthee met zoethoutwortel, limoengras, munt, appelstukjes. Dit is goed voor 2 tot 3 koppen thee. De smaak is fris en zoet. De Brewer is voorzien van een leuke sleeve met opdruk.

1 Cantuccini koekje
Deze koekjes roepen altijd hele fijne gedachten op. Dat is niet zo vreemd, want de Cantuccini zijn typisch Italiaanse amandelkoekjes afkomstig uit de provincie Prato in Toscane. Neem een hapje, sluit je ogen en voel je even helemaal relaxt in Toscane! Lekker dippend in de vers gemaakte thee, die je zelf zojuist op je bureau hebt gebrouwen.

1 Jordy’s Bakery Pastry Tasting
Samen met Jordy’s Bakery uit Rotterdam, hebben we voor onze Coffee Time Box een speciale proeverij gemaakt. De proeverij omvat drie van de lekkerste pastry items uit de bakkerij van Jordy’s. Allemaal handwerk en gemaakt volgens de originele recepturen. Laat je meevoeren in de wereld van natuurlijke ingrediënten en pure  bakkerij ambacht. De proeverij bestaat uit drie heerlijkheden:

1) Cheesecake brownie
Deze brownie is echt fenomenaal en moet je een keer geproefd hebben! De cheesecake brownie van Jordy’s Bakery is als een normale brownie met een romige cheesecake vulling. De hoofd ingrediënten zijn pure en witte chocolade, boter, honing, vanille, wodka, eieren, rietsuiker, poedersuiker en roomkaas.

2) Hazelnoot brownie
De hazelnoot brownie van Jordy’s Bakery is een stevige brownie en lekker zoet.  De hoofdingrediënten zijn pure chocolade, boter, honing, frangelico-likeur, eieren rietsuiker, vanille en hazelnoten. Een lekkernij!

3) Oma’s boterkoek
De boterkoek van Jordy’s Bakery is zoet, romig en vol van smaak. De boterkoek is gemaakt naar het recept van Jordy’s oma, dat een beetje is aangepast door de banketbaksters Manon en Annemiek. De hoofdingrediënten van de boterkoek zijn boter, witte suiker, basterdsuiker en citroensap. Echt, deze boterkoek is zo lekker, dat je je vingers erbij aflikt!

Alternatief Jordy’s: Home made Pastry van Broderick’s
Verpakking met drie slices. Verkrijgbaar in de smaken Caramel Crunch, Rocky Road en Pistachio Cranberry.

1 kandijsuiker stick
Met deze stick doe je wel op een heel bijzondere manier suiker in je koffie. Puur natuur en 100% biologisch.

Stel je eigen box samen
Het is altijd mogelijk om producten van de diverse boxen met elkaar te wisselen. 

Gimmicks, gadgets, premiums en eigen producten
Ook is het mogelijk je Event@Home Box te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen
product. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kunt de Tea Time Box tegen meerprijs uitbreiden met de volgende onderdelen:

Bedrukking van de Tea Time Box
Deze Event@Home Tea Time Box bestaat uit een zwart brievenbusdoosje van 305x235x30 mm. Je kunt ook kiezen voor een wit A4 brievenbusdoosje. Tegen meerprijs kan dit doosje, vanaf 50 stuks, ook fullcolour bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo of een compleet ontwerp (15% volvlak bedrukking, fullcolour, niet-watervaste milieubewuste inkt). De prijs voor het bedrukken is afname van 50 tot 100 stuks € 1,20 per stuk en bij een afname vanaf 100 stuks € 0,65 per stuk. Bij aantallen >500 gelden nog scherpere tarieven. Wij sturen je een opmaaktekening toe, zodat je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Tegen meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken.

Toevoeging van een kaartje,  brief of persoonlijke groet
Hoe leuk is het, wanneer je in de Event@Home Box een persoonlijk kaartje laat doen. Zo’n kaartje geeft een mooie gelegenheid om een extra boodschap door te geven of de ontvanger te bedanken. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het kaartje aan jullie Event@Home Box toevoegen. Er zijn twee mogelijkheden:

1) A6 formaat kaartje à € 0,95 (14,8×10,5cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt) 
2) A5 formaat kaartje à € 1,25 (14,8x21cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt)

Het is ook mogelijk een eigen kaartje of brief aan te leveren, die wij vervolgens in de boxen of pakketten doen. Wanneer je zelf het drukwerk aanlevert, vragen wij een handlingfee van € 0,15 per item dat per box wordt toegevoegd.

Allergenen
Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de box zitten? Geen probleem, wij sturen je graag per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt hebben.

Wisseling samenstelling van jullie Event@Home Box
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van de ene box kunt omwisselen met producten uit een andere box. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef ons je specifieke voorkeuren voor jullie Event@Home Box en wij maken een voorstel op maat. We doen je graag meerdere suggesties ter inspiratie.

Gimmicks en premiums
Er zijn vele mogelijkheden om je Event@Home Box te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukt premium. Van een zonnebril van tarwestro tot een opvouwbare frisbee, de mogelijkheden zijn enorm. Graag bespreken we welke gimmick of premium het beste bij jouw Event@Home Box past. Onder het kopje Premiums kun je alvast kennismaken met een aantal mogelijkheden, die vrijwel allemaal ook nog eens bedrukt kunnen worden met jullie naam of logo.

Voorbehoud producten 
Soms kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging natuurlijk altijd vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden 
Event@Home Box is een label van Brouwer Evenementen Groep B.V., Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam, KVK 68.29.06.75, BTW NL8573.77.851.B01. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V. zijn de laatste doorslaggevend

 

Informatie over de bezorging van de Tea Time Box:

Samenwerking met MyParcel   
Voor de verzending van de Event@Home Boxen maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Normaliter worden pakketten, die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd, binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat 1 dag vaak niet lukt. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 2 tot 3 dagen bezorgtijd. Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door MyParcel. 

Individuele bezorging of op één adres
De Event@Home Boxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen. We informeren je graag over de tarieven.

Kosten
Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,00 + € 0,40 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij € 6,05 + € 0,60 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor andere landen hanteren wij het MyParcel tarief + 10% handling- en administratiefee. Voor het bezorgen op een centraal verzameladres berekenen wij de palletprijs van MyParcel + 10% handling- en administratiefee.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adres-etiket (147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd, in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. 

Track and trace
Alle Event@HomeBoxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de Event@Home Box traceren.

Niet thuis 
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box indien mogelijk afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden, mocht een pakket dat volgens MyParcel afgegeven is bij de buren, niet terug te vinden zijn.

Retourzendingen
Alle Event@Home Boxen worden voorzien van een retouradres. Kosten voor retourzendingen zijn voor de opdrachtgever. Op verzoek kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zijn de retourkosten voor Event@Home Box. Tevens zorgen wij er dan voor dat de ontvanger een nieuw product of volledige Event@Home Box krijgt toegestuurd.

Wellicht vind je deze boxen nog interessant?

Origineel en verrassend! De beste kwaliteit koffie, vers gemalen en verpakt in een ludieke coffee brewer. Inclusief pastry tasting. 

Vanaf € 10,95

Deze borrelbox is speciaal voor webinars en online events. We hebben een zomer editie en een winter editie. Bekijk de zomereditie.

Vanaf € 11,95

Dit is één van de meest bestelde borrel-pakketten uit ons assortiment. Ideaal als invulling voor de VrijMiBo of online-borrel.

Prijs € 7,95