Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP

Thuis de beste films kijken? Geef een thuiskijk movie box Pathé VIP cadeau.

De Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP is een thuisbioscooppakket in een brievenbusdoosje. Ideaal om als geschenk aan je medewerkers te geven. De Movie box bevat een giftcard van Pathé ter waarde van € 7,50. Hiermee kan je de beste film zelf uitzoeken. Daarnaast bevat de Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP een tube met wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop. Haal de bioscoop in huis en geniet. Met dit filmcadeau verras je iedereen! Te bestellen vanaf 25 stuks. Houd rekening met voldoende besteltijd i.v.m. Pathé thuiskijk moviebox kaarten.

Prijs € 19,50*

(*) Bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
Afname 50-99 stuks € 19,95 | Afname 25-49 stuks € 20,50

Fullcolour A6 kaartje – 2 zijdig bedrukt € 0,95 p.st.
Fullcolour A6 sticker – met logo en tekst € 0,95 p.st.
Eenvoudige opmaak sticker/kaartje door ons (logo en tekst) € 25,00
Uitgebreide opmaak sticker/kaartje door ons (afbeelding en tekst) € 85,00
Verzendkosten brievenbusdoosje € 4,40 exclusief BTW

Bij bestellingen < € 350,00 exclusief BTW wordt er € 25,00 administratie- & handlingskosten in rekening gebracht.

Hier vind je aanvullende informatie over de Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de box geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij Extra’s noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte boxen. Onder het kopje Bezorging geven we je informatie over de bezorging van de Event@Home Boxen, inclusief track&trace. 

De Event@Home Box, een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.

In de Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP zijn de volgende movie-items te vinden:

Pathé Giftcard t.w.v. € 7,50 – inwisselbaar bij Pathé Thuisbioscoop en de Pathé bioscopen
Zoek de leukste film uit bij Pathé Thuis en maak van je woonkamer een bioscoopzaal. Met deze box wordt je avondje kijkplezier helemaal compleet. De Pathé Giftcard bevat een cadeaubedrag ter waarde van € 7,50. Het cadeaubedrag is maar liefst 4 jaar geldig. De giftcard is inwisselbaar bij Pathé en Pathé Thuis. De giftcard is ook te gebruiken voor drinks & bites bij Pathé.

1 bijzondere wine-tube met keuze uit witte wijn, rode wijn of rosé, 100 ml. per tube
Een bijzondere tube, gevuld met heerlijke wijn. Je kunt kiezen uit een witte wijn, rode wijn of een rosé wijn. TUBES werd in 2011 opgericht op basis van een eenvoudig idee: wijnen en gedistilleerde dranken per glas serveren. De wijnliefhebbers van Tubes willen hun kennis over en passie voor geweldige wijnen graag met je delen. Ze  hebben de hele wereld over gereisd, hoog en laag gezocht en vele lange dagen en nachten doorgebracht met het proeven van veel verschillende wijnen. Allemaal om  je uiteindelijk de beste wijn te kunnen bieden. De wijn wordt geleverd in PET-tubes, bestaande uit 100% gerecycled PET-materiaal. Na gebruik zijn  de PET-tubes weer 100% recyclebaar, om het hele proces zo duurzaam mogelijk te houden. Je kunt de tube natuurlijk ook gebruiken als bloemenvaasje voor een prachtige bloem. 

1 Agroposta sachet, natuurlijke fruitsiroop, diverse smaken, 32 ml. (goed voor 33 cl.)
Ken jij Agropošta al? Natuurlijke limonadesiropen gemaakt van planten en fruit die ze met de hand plukken in de natuur. Natuurlijker wordt het niet… Agropošta betekent letterlijk “post uit de natuur. Mooi toch? Wie wil er nou geen 100% natuurlijke siroop drinken die met liefde en zorg bereid is. Eigenlijk zijn het dus gewoon vloeibare liefdesbrieven. Met veel zorg en respect voor de natuur worden de ingrediënten met de hand geplukt. Alleen het beste fruit en de beste planten worden  uitgekozen en verwerkt tot siropen. Zo kunnen ze ervoor zorgen dat iedere druppel siroop van top kwaliteit is. De siropen worden nog op ambachtelijke wijze gemaakt. In 2011 startte de familie Svaic met het produceren van siropen. Ontstaan uit liefde voor en kennis van de natuur die bij deze familie generaties lang werd  doorgegeven. En waar je liefde in stopt, komt liefde uit… en dat proef je. Ecologische duurzaamheid staat bij Agroposta voorop. Zo zorgen ze ervoor dat de ongerepte natuur er voor de volgende generatie ook nog is. Ze plukken daarom wat we nodig hebben maar zonder de plant te beschadigen.

1 zakje Jimmy’s Popcorn, keuze uit zoet (27 gr.) of zout (18 gr.)
Jimmy’s is een familiebedrijf en opgericht in 1947. Sinds 1992 zijn ze dé Popcorn professional en maken zij onder de merknaam JIMMY’s® de lekkerste popcorn van de hoogste kwaliteit. Het familiebedrijf is al drie generaties met food verbonden. Het bedrijf beschikt over een van de modernste productielijnen voor ready to eat  popcorn. Bestond het assortiment in 1992 alleen nog uit zoete of zoute popcorn; de keuze is nu vele malen groter met smaken als Toffee, Chocolade en Kaas Popcorn.
In 2006 volgde de introductie van de All Natural Popcorn: rijk aan gezonde voedingsvezels en volledig allergenenvrij.

1 zakje Duyvis borrelnootjes Provencale, 45 gr.1 babybel kaasje, ca. 20 gr. 
Duyvis Borrelnootjes® Provençale zijn heerlijke pinda’s met een knapperig jasje in een ui- en knoflooksmaak. Een fijne variatie van de welbekende Duyvis Borrelnootjes® pinda’s. De bourgondische smaak van ui en knoflook geeft een extra dimensie aan je borrel! Zonder kunstmatige kleurstoffen.

Stel je eigen moviebox samen
Het is altijd mogelijk om producten van de diverse borrelboxen en movieboxen met elkaar te wisselen. Stel zelf je ideale moviebox samen.

Gimmicks, gadgets, premiums en eigen producten
Ook is het mogelijk je Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP  te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen product. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kunt de Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP tegen meerprijs uitbreiden met de volgende onderdelen:

Bedrukking van de Moviebox
Deze Thuiskijk Movie Box bestaat uit een brievenbusdoosje van 255x160x28 mm. Tegen meerprijs kan dit doosje, vanaf 50 stuks, ook fullcolour bedrukt worden met bijvoorbeeld een logo of een compleet ontwerp (15% volvlak bedrukking, fullcolour, niet-watervaste milieubewuste inkt). De prijs voor het bedrukken is bij afname van 50 tot 100 stuks € 1,20 per stuk en bij een afname vanaf 100 stuks € 0,65 per stuk. Bij aantallen >500 gelden nog scherpere tarieven. Wij sturen je een opmaaktekening toe, zodat je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Tegen meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken.

Alternatief: stijlvol zwart doosje
Tegen een meerprijs kan je in plaats van een wit of bedrukt wit doosje, ook kiezen voor een stijlvol zwart doosje. De zwarte doosjes zijn er zowel in brievenbusformaat als in verzenddoos formaat. We informeren je graag over de tarieven.

Toevoeging van een kaartje,  brief of persoonlijke groet
Hoe leuk is het, wanneer je in de Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP een persoonlijk kaartje laat doen. Zo’n kaartje geeft een mooie gelegenheid om een extra boodschap door te geven of de ontvanger te bedanken. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het kaartje aan jullie filmpakket toevoegen. Er zijn twee mogelijkheden:

1) A6 formaat kaartje à € 0,95 (14,8×10,5cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt) 
2) A5 formaat kaartje à € 1,25 (14,8x21cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt)

Het is ook mogelijk een eigen kaartje of brief aan te leveren, die wij vervolgens in de boxen of pakketten doen. Wanneer je zelf het drukwerk aanlevert, vragen wij een handlingfee van € 0,15 per item dat per box wordt toegevoegd.

Allergenen
Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de box zitten? Geen probleem, wij sturen je graag per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt hebben.

Wisseling samenstelling van jullie Thuiskijk Movie Box Pathé – VIP
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van de ene box kunt omwisselen met producten uit een andere box. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef ons je specifieke voorkeuren voor jullie Moviebox en wij maken een voorstel op maat. We doen je graag meerdere suggesties ter inspiratie.

Gimmicks en premiums
Er zijn vele mogelijkheden om je Event@Home Box te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukt premium. Van een zonnebril van tarwestro tot een opvouwbare frisbee, de mogelijkheden zijn enorm. Graag bespreken we welke gimmick of premium het beste bij jouw Event@Home Box past. Onder het kopje Premiums kun je alvast kennismaken met een aantal mogelijkheden, die vrijwel allemaal ook nog eens bedrukt kunnen worden met jullie naam of logo.

Voorbehoud producten 
Soms kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging natuurlijk altijd vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden 
Event@Home Box is een label van Brouwer Evenementen Groep B.V., Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam, KVK 68.29.06.75, BTW NL8573.77.851.B01. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V. zijn de laatste doorslaggevend

 

Informatie over de bezorging van de XXXX:

Samenwerking met MyParcel   
Voor de verzending van de Event@Home Boxen maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Normaliter worden pakketten, die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd, binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat 1 dag vaak niet lukt. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 2 tot 3 dagen bezorgtijd. Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door MyParcel. 

Individuele bezorging of op één adres
De Event@Home Boxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen. We informeren je graag over de tarieven.

Kosten
Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,00 + € 0,40 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij € 6,05 + € 0,60 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor andere landen hanteren wij het MyParcel tarief + 10% handling- en administratiefee. Voor het bezorgen op een centraal verzameladres berekenen wij de palletprijs van MyParcel + 10% handling- en administratiefee.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adres-etiket (147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd, in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. 

Track and trace
Alle Event@HomeBoxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de Event@Home Box traceren.

Niet thuis 
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box indien mogelijk afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden, mocht een pakket dat volgens MyParcel afgegeven is bij de buren, niet terug te vinden zijn.

Retourzendingen
Alle Event@Home Boxen worden voorzien van een retouradres. Kosten voor retourzendingen zijn voor de opdrachtgever. Op verzoek kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zijn de retourkosten voor Event@Home Box. Tevens zorgen wij er dan voor dat de ontvanger een nieuw product of volledige Event@Home Box krijgt toegestuurd.

Wellicht vind je deze boxen nog interessant?

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit is onze kleinerFit & Healthy Box. Ook verkrijgbaar met luxe platte drinkfles. Ideaal als geschenk voor thuiswerkers.

Vanaf € 11,95

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95