Vers Borrel Box Hollands

De vers borrel box Hollands is één van onze favoriete borrelpakketten!

De Vers Borrel Box Hollands is het ideale borrelpakket met borrelhapjes die iedereen lust! Er is werkelijk voor ieder wat wils. Borrelen doe je niet alleen! Daarom is de Vers Borrel Box Hollands groots opgezet en bevat dit borrel pakket meer dan genoeg borrelhapjes om met 3 à 4 personen van te genieten. Kortom, is de vijf al in de klok? Trek het bier en de wijn maar uit de koelkast, want het is borreltijd! Alle hapjes worden vers gemaakt, verpakt en gekoeld geleverd. Je moet dan wel zorgen dat je thuis bent en voldoende ruimte voor de Vers Borrel Box Hollands in je koelkast hebt vrijgemaakt. Wist je overigens dat je onze Vers Borrel Boxen ook voor een borrel of receptie op kantoor of op het bedrijf kunt bestellen? Vraag naar de mogelijkheden! De box is verkrijgbaar voor 2 à 3 personen of voor 3 à 4 personen.

€ 29,95 (2 pers.) € 44,95 (4 pers.)*

(*) Vers Borrel Box Hollands exclusief BTW en verzending. Een kaartje in de vers borrelbox is tegen meerprijs leverbaar. 40 boxen is het minimum aantal. Helaas bezorgen we niet op de Waddeneilanden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze vers borrelboxen en borrelpakketten ook interessant?

Borrelen zoals de Spanjaarden dat doen. Oftewel genieten van heerlijke Spaanse tapas en Salsa klanken vanaf Spotify.

€ 29,95 voor 2 personen

Deze ‘In de Mix’ Borrelbox is speciaal door de Chef samengesteld. Lekkere toegankelijke borrelhapjes die iedereen lust.

€ 29,95 voor 2 personen

In deze Vers Borrelbox presenteren wij heerlijke Italiaanse hapjes. Een Italiaans borrelpakket om je vingers bij af te likken.

€ 29,95 voor 2 personen