Vers Borrel Box in de Mix

De Vers Borrel Box in de Mix is een borrelpakket dat iedereen lust!

Als je een borrelpakket zoekt met het beste van alles, dan moet je kiezen voor de Vers Borrel Box in de Mix van Event@Home Box. De Chef heeft alvast de lekkerste borrelhapjes uitgezocht, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten. Genieten van al dat heerlijks dat in dit borrelpakket zit. De Vers Borrel Box in de Mix wordt gekoeld thuis afgeleverd. Wist je overigens dat wij onder de noemer Event@Work Box, deze pakketten in uitgebreidere vorm met extra’s ook voor een borrel op de zaak kunnen leveren? Vraag naar de mogelijkheden! De box is verkrijgbaar voor 2 à 3 personen of voor 3 à 4 personen.

Prijs € 29,95 (2 pers.) € 44,95 (4 pers.)*

(*) Vers Borrel Box In de Mix exclusief BTW en verzending. Een kaartje in de vers borrelbox is tegen meerprijs leverbaar. 40 boxen is het minimum aantal. Helaas bezorgen we niet op de Waddeneilanden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze vers borrel boxen ook interessant?

Borrelen zoals de Spanjaarden dat doen. Oftewel genieten van heerlijke Spaanse tapas en Salsa klanken vanaf Spotify.

€ 29,95 voor 2 personen

Deze zeer complete borrelbox is helemaal op z’n Hollands. Gewoon super lekker en voor ieder wat wils. Dit wordt genieten!

€ 29,95 voor 2 personen

Deze Vers Borrelbox is helemaal Vegan en dus ook voor vegetariërs! Dit borrelpakket wordt samengesteld op basis van seizoensproducten.

€ 29,95 voor 2 personen