Vers Borrel Box Italiaans

Met de vers borrel box Italiaans haal je de sfeer van Toscane in huis!

De Vers Borrel Box Italiaans mag natuurlijk niet aan ons assortiment ontbreken! Niet alleen omdat wij zelf helemaal weg zijn van de sfeer van Toscane, maar vooral omdat de Italiaanse keuken zoveel heerlijke ingrediënten heeft voor een gezellige borrel. De Vers Borrel Box Italiaans is een mix van diverse Italiaanse antipasti. Heerlijke kleine Italiaanse gerechtjes die vaak voor de maaltijd genuttigd worden. Ja, borrelen dan kunnen die Italianen wel! We kunnen je borrelpakket uit Italië compleet maken met bijvoorbeeld lekkere Italiaanse wijn of sprankelende Prosecco. De Vers Borrel Box Italiaans… wat is het leven toch mooi! Wist je overigens dat je onze Vers Borrel Boxen ook voor een borrel of receptie op kantoor of op het bedrijf kunt bestellen? Vraag naar de mogelijkheden! De box is verkrijgbaar voor 2 à 3 personen of voor 3 à 4 personen.

Prijs € 29,95 (2 pers.) € 44,95 (4 pers.)*

(*) Vers Borrelbox Italiaans exclusief BTW en verzending. Een kaartje in de vers borrelbox is tegen meerprijs leverbaar. 40 boxen is het minimum aantal. Helaas bezorgen we niet op de Waddeneilanden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze vers borrel boxen ook interessant?

Borrelen zoals de Spanjaarden dat doen. Oftewel genieten van heerlijke Spaanse tapas en Salsa klanken vanaf Spotify.

€ 29,95 voor 2 personen

Deze zeer complete borrelbox is helemaal op z’n Hollands. Gewoon super lekker en voor ieder wat wils. Dit wordt genieten!

€ 29,95 voor 2 personen

Deze ‘In the Mix’ Borrelbox is speciaal door de Chef samengesteld. Lekkere toegankelijke borrelhapjes die iedereen lust.

€ 29,95 voor 2 personen