Borrelboxen & borrelpakketten

Wil je borrelboxen & borrelpakketten bestellen? Onze borrelboxen en eventpakketten worden voor diverse gelegenheden besteld. De ene keer als invulling van een online VrijMiBo borrel, de andere keer voor een webinar of een gezellige afsluiting van een online bijeenkomst of event met medewerkers of klanten. Onze borrelboxen worden ook regelmatig besteld als presentje of extraatje voor medewerkers. De boxen zijn ook ideaal voor online meetings voor thuiswerkers. Wij hebben meerdere borrelpakketten in vrijwel iedere prijsklasse waaruit je een keuze kunt maken. Erg populair zijn de brievenbuspakketten pakketten. Deze brievenbusdoosjes gaan eenvoudig door de brievenbus en gasten hoeven dus niet thuis te blijven om het pakket te ontvangen. De borrelboxen en borrelpakketten bestellen gaat heel eenvoudig via deze wesite: maak je pakketkeuze, vul het aantal in, kies de extra’s en verzend je bestelling. Je ontvangt dezelfde dag nog een offerte van ons.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Event@Home Box bij je gasten thuis!

Onze borrelboxen & borrelpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we ook met iets grotere postpakketdoosjes voor de uitgebreidere borrelpakketten. Wij sturen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis, maar je kunt de pakketten ook naar één adres sturen. Een combinatie is ook mogelijk. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult en vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving. 

MAATWERK BORRELBOXEN

Wij leveren de meeste boxen vanaf 15 stuks. Staat de borrelbox of het borrelpakket zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want vanaf 50 stuks we kunnen ook zorgen voor maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

BORRELPAKKET BESTELLEN

Wil je een borrelpakket bestellen dat door de brievenbus past? Of zoek je een postpakket met een leuke inhoud voor een webinar, online evenement of online borrel? Bij Event@Home Box kun je de leukste borrelpakketten, borrelboxen en geschenkpakketten bestellen. De meeste borrelpakketten kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk borrelboxen zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

LAST MINUTE BORRELPAKKETTEN NODIG?

Heb je last minute ineens borrelpakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de borrelpakketten en borrelboxen nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we snel en adequaat op last-minute bestellingen kunnen inspelen.

VERS BORRELBOXEN & DINERBOXEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment hebben met Vers Borrel Boxen? Diverse borrelpakketten met uitsluitend verse ingrediënten. Ideaal voor bijvoorbeeld online events en hybride events. Bekijk het assortiment Vers Borrel Boxen en laat ons weten welke versborrelbox jou het meeste aanspreekt.