Borrelboxen & borrelpakketten

Onze borrelboxen en borrelpakketten worden voor diverse gelegenheden besteld. De ene keer als invulling van een online VrijMiBo borrel, de andere keer voor een gezellige afsluiting van een online bijeenkomst met medewerkers of klanten. Onze borrelboxen worden ook regelmatig besteld als presentje voor de medewerkers, of als extraatje voor medewerkers die al langere tijd vanuit huis werken. Wij hebben meerdere borrelpakketten waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt onze borrel boxen en onze vers-borrel-boxen ook bestellen voor een live of hybride event. Erg populair zijn de brievenbus-borrelboxen en de VrijMiBo brievenbus pakketten. De brievenbusdoosjes worden sowieso veel gebruikt voor de Event@Home Box.

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 6,75

Dit is de meest populaire borrelbox. Net even iets groter en inclusief 2 wine tubes en een kaartspel. In een A4 brievenbusdoosje.

Vanaf € 14,25

Dit is meer dan een borrelbox! Ook ideaal voor een party of feestje. Leuk om te krijgen. Met 3 flesjes bier, wijn en heel veel lekkers!

Vanaf € 22,50

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 6,75

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf €14,50

Hiermee verras je iedereen! Leuk als geschenk of als extraatje. Ook leuk voor de online borrel. Inclusief bier, wijn, Ibiza Ice en borrelsnacks.

Vanaf €19,25

Uitgebreide borrelbox in een A4 brievenbus-doosje. Compleet borrelpakket met winter-spelletje, X-mas Chocolats en selfie kauwgum.

Dit is een borrelpakket voor een uitgebreide Kerstborrel. Inclusief slinger, kerstmuts, Tony Chocolonely chocomel, bier en veel meer.

Een ideale KerstBorrel Box voor bijvoorbeeld de online kerstborrel of de afsluiting van een online bijeenkomst of webinar. Altijd leuk!

Een zwart brievenbusdoosje met een wijntube, Agroposta fruitsiroop, borrelnootjes, chips en een chocolade balspelletje of chocoladeletter.

Dit is de grotere versie van het festivalpakket. De Festival Party Box – Extra Fun is nog completer en bevat een leuke festivaljar.

Vanaf € 21,75

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online personeelsuitje.

Vanaf € 25,00 (min. 35 pers.)

Feestje, mijlpaal of een bijzonder moment? Wil je echt uitpakken? Dan is deze VIP borrelbox echt iets voor jou. Met diverse verse items. 

Vanaf € 38,50

Is er wat te vieren? Proost! Verrassend geschenk met bubbels, lekkers en een partypopper. Have fun!

Vanaf € 18,50

Leuk cadeau vlak voor de zomervakantie. Met UV meter, zonnebrand en cocktailijsje. Ideaal als zomers personeelsgeschenk.

Vanaf € 9,50

Zoek je een leuk geslaagdpakket om uit te delen tijdens een  diploma uitreiking? Deze geslaagdbox is zeer compleet en alcoholvrij.

Vanaf € 13,50

Dit is onze Examen Geslaagd Box met alcohol: een piccolo flesje Prosecco. Inclusief party popper en diverse lekkere onderdelen.

Vanaf € 16,85

Dit is de ideale box voor de afsluiting van een webinar met een zomerborrel. Inclusief wijntje, cocktailijsje en diverse zomersnacks.

Vanaf € 9,25

MAATWERK

Staat de borrelbox zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want we kunnen ook zorgen voor maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

VERS BORRELBOXEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment hebben met Vers Borrel Boxen? Diverse borrelpakketten met uitsluitend verse ingrediënten. Bekijk het assortiment Vers Borrel Boxen en laat ons weten welke versborrelbox jou het meeste aanspreekt.