Borrelboxen & borrelpakketten

Onze borrelboxen en borrelpakketten worden voor diverse gelegenheden besteld. De ene keer als invulling van een online VrijMiBo borrel, de andere keer voor een gezellige afsluiting van een online bijeenkomst met medewerkers of klanten. Onze borrelboxen worden ook regelmatig besteld als presentje voor de medewerkers, of als extraatje voor medewerkers die al langere tijd vanuit huis werken. Wij hebben meerdere borrelpakketten waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt onze borrel boxen en onze vers-borrel-boxen ook bestellen voor een live of hybride event. Erg populair zijn de brievenbus-borrelboxen en de VrijMiBo brievenbus pakketten. De brievenbusdoosjes worden sowieso veel gebruikt voor de Event@Home Box. De borrelboxen en borrelpakketten bestellen gaat eenvoudig via deze website. Geef bij je aanvraag je wensen door en je ontvangt dezelfde dag nog een offerte van ons.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Event@Home Box bij je gasten thuis!

Onze borrelboxen & borrelpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we met iets grotere postpakketdoosjes. Wij kunnen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult. Het is ook mogelijk alle pakketten naar één adres te sturen. Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving. 

MAATWERK BORRELBOXEN

Wij leveren de meeste boxen vanaf 25 stuks. Staat de borrelbox of het borrelpakket zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want vanaf 50 stuks we kunnen ook zorgen voor maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

VERS BORRELBOXEN & DINERBOXEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment hebben met Vers Borrel Boxen? Diverse borrelpakketten met uitsluitend verse ingrediënten. Bekijk het assortiment Vers Borrel Boxen en laat ons weten welke versborrelbox jou het meeste aanspreekt. Ook hier is 25 stuks het minimum aantal.