Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen

Verrassende Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen en Feestelijke Proostboxen om te toosten tijdens een feestelijk moment. We hebben zowel 1-persoons proostmomentjes als 2-persoons toostboxen. Het ideale proostpakket voor iedere bijzondere of feestelijke gelegenheid! Natuurlijk worden onze Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen gebruikt als feestelijke Proostbox bij een online nieuwjaarsreceptie of een online nieuwjaarsbijeenkomst,  maar ook als Proostbox bij een verjaardag, een jubileum, een jubilaris of een huwelijk. Hoe leuk is het dan om je relaties een fraai pakketje met bubbles toe te sturen? Onze Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen zijn uiterst geschikt voor een feestelijk proostmomentje!

De Proostbox – voor een online toost tijdens een bijzonder moment!

We hebben diverse varianten Proostboxen die je kunt gebruiken voor een online toost tijdens een bijzonder moment. Je kunt deze sprankelende Proostboxen ook opsturen bij de viering van een bedrijfsopening, het behalen van een examen of keurmerk of tijdens een jubileumfeest van het bedrijf. Wil je ook een speciaal online event organiseren rondom het speciale moment? Dan kan onze eventafdeling je zeker helpen! Bekijk al onze Proostboxen, Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen hieronder:

ONLINE PROOSTMOMENTJE

Heb je wat te vieren? Is er een bijzonder moment? Of wil je gewoon je relaties of medewerkers verrassen? Bestel dan één van onze feestelijke Proostboxen! Ideaal voor online evenementen waar iets te vieren valt! Wist je overigens dat wij je online evenement van A tot Z voor je kunnen verzorgen? We hebben een eigen livestream studio en ook nog eens een eigen eventteam. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.