Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen

Wij leveren Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen voor de zakelijke gebruiker! Ideale proostboxen voor vrijwel iedere bijzondere of feestelijke gelegenheid. Natuurlijk worden onze Proostboxen gebruikt als Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen. Maar ook als Proostbox bij een verjaardag, een jubileum, een jubilaris of een huwelijk. De komende tijd zullen er door Covid19 nog steeds weinig tot geen live events zijn. Hoe leuk is het dan om je relaties een fraai pakketje met bubbles toe te sturen? Of een mooi Nieuwjaars- of Eindejaarspakket met Champagne voor je medewerkers? Er zijn mogelijkheden te over! Zo zijn onze Proostboxen afgelopen zomer in duizenden tegelijk besteld als presentje voor iedereen die geslaagd was en geen feestelijke diplomauitreiking kon bijwonen. Kortom, al noemen wij ze op de site onze Nieuwjaars- en Eindejaarsboxen, toch zijn onze Proostboxen voor veel meer gelegenheden geschikt! Wie ga jij er eentje sturen?? Minimale afname 25 stuks per soort.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Er zijn veel momenten om te proosten! Van jubileum tot nieuw contract. Deze bubbelsbox bevat ook veel lekkers en een party shooter.

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk-filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

ONLINE NIEUWJAARSRECEPTIE

Kun je door Covid-19 geen live nieuwjaarsreceptie organiseren en zoek je een online alternatief? Samen met Advance Events brengen wij een sprankelende nieuwjaarsshow die voor jullie helemaal op maat wordt gemaakt. Dit online nieuwjaarsevent wordt opgenomen in onze eigen livestream studio. Lees meer over dit online nieuwjaarsevenement op de website van Advance Events.
 

BESTEL INFORMATIE NIEUWJAAR- EN EINDEJAARSBOXEN

Bedrijven kunnen op rekening bestellen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Bij bestellingen < € 350,00 wordt er € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn nog niet inbegrepen. Voor alle doosjes zijn die € 6,65 exclusief BTW. Je kunt ook nog kiezen voor een leuk kaartje in de box. De kosten daarvoor bedragen € 0,95 voor een A6 kaartje of € 1,25 voor een A5 kaartje. Een sticker met logo en tekst op de box kost € 0,95.